Te land, ter zee en in de lucht Rotterdam

Beleef één van de mooiste steden van Zuid-Holland te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak "In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Uw bedrijfsuitje begint vlakbij de Erasmusbrug. In het futuristische NHOW toren stijgt u tot grote hoogte. Bovenin wordt u een heerlijk kopje koffie/thee met een gebakje aangeboden en kunt u genieten van één van de mooiste uitzichten over de stad. Zo ziet u de Willemsbrug, de Erasmusbrug en kunt u ook de haven aan het werk zien bij de containeroverslag. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de NHOW toren uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste Rotterdamse gids neemt u mee langs de beroemdste plekken en onontdekte stukjes van Rotterdam. Zo komt u langs het gebied rond de Oude Haven, met de bruine vloot en de restaurants met terrasjes aan het water. Het Witte Huis was ooit het hoogste kantoorgebouw van Europa en is hier nog steeds dé eyecatcher. De kubuswoningen zijn hier ook te bewonderen, en als u wat verder loopt komt u langs de Laurenskerk. Deze stamt uit de 15e eeuw, en dat is bijzonder te noemen in Rotterdam. Een eindje verder staat de Markthal, een combinatie van foodhal, woningen en bedrijven. Het plafond is het grootste kunstwerk van Europa. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen. 

Lunch
In een gezellig restaurant in het cenrtum is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; U maakt een mooie vaartocht over de Maas per Watertaxi. Hierbij komt u bijvoorbeeld langs de Willemsbrug de SS Rotterdam en heeft u een prachtig uitzicht over de beroemde skyline van Rotterdam. Ook kunt u de enorme containerschepen van dichtbij bekijken in de Rotterdamse haven. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in het centrum van Rotterdam.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs arrangement
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 76 € 82,84
15 - 30 € 74 € 80,66
31 - 60 € 72 € 78,48
Inclusief
11.00 uur Koffie/thee met gebak en bezoek NHOW toren
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht met de Watertaxi (overdekt)
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is het hele jaar mogelijk.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

Reserveren Meer informatie