Te land, ter zee en in de lucht Delft - NIEUW!

Beleef één van de mooiste steden van Zuid-Holland te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Delft. Hier komt u samen in één van de leuke horecagelegenheden (met plezier voor u uitgezocht) en geniet u samen van koffie en gebak.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan stijgt uw uitje naar grote hoogte van maar liefst 85 meter, u gaat namelijk naar de top van de Nieuwekerk in Delft. Met haar 108 meter hoogte is de Nieuwekerk de op één na hoogste toren van Nederland. Een klim naar het hoogste bereikbare gedeelte op 85 meter hoogte zijn 376 treden. Bovenin kijkt u uit over het mooie historische centrum van Delft. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de kerk uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste Fries neemt u mee langs de beroemdste plekken en onontdekte stukjes stad. Met vele monumenten en gezellige hofjes is Delft een stad waar heel wat over te vertellen valt. Ook hebben belangrijke gebeurtenissen in onze vaderlandse geschiedenis zich in deze stad afgespeeld. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen.

Lunch

In een gezellig restaurant in hartje stad is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht. Even lekker ontspannen op het water! U vaart dwars door het centrum van Delft en ervaart de stad vanuit een ander perspectief. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad.

De beklimming van de kerk is in overleg het hele jaar mogelijk.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 59 € 64,31
15 - 30 € 57 € 62,13
31 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen Nieuwe Kerk
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht - bij slecht weer kan het dak van de boot dicht
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is vanwege de vaartocht mogelijk van april-oktober.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

Reserveren Meer informatie