Te land, ter zee en in de lucht Breda - NIEUW!

Beleef Breda zoals u de stad nog niet eerder zag; te land, ter zee en in de lucht!

Koffie met gebak
Uw bedrijfsuitje begint in de gezellige binnenstad van Breda. Hier wordt u gastvrij ontvangen met koffie en gebak.

"In de lucht" - geniet van het uitzicht!
Dan...stijgt uw uitje naar grote hoogte. De Onze Lieve Vrouwekerk is maar liefst 97 meter hoog en tot 60 meter hoogte kunt u dit bijzondere bouwwerk beklimmen via een wenteltrap. Bijzonder zijn ook de Nassauklok van 3500 kg en de Torenwachterskamer waar u langs komt. Vanaf de toren heeft u een prachtig uitzicht over Breda en de wijde regionen rondom Breda. Neemt u rustig de tijd om rond te kijken en foto’s te maken. 

“Te land” – Mooie stadswandeling
Als u de toren uitloopt, staat uw gids al klaar. Deze enthousiaste Bredase gids neemt u niet alleen mee langs de beroemdste plekken van Breda. Ook voert de wandeling langs onontdekte stukjes stad. Verbaas u over de prachtige binnenstad. Na anderhalf uur brengt de gids u bij het restaurant waar u samen gaat lunchen.

Lunch

In een gezellig restaurant in hartje Breda is een mooie tafel gereserveerd voor uw groep. U krijgt een verzorgde lunch aangeboden. Deze bestaat uit huisgemaakte soep, een luxe belegd broodje en een consumptie naar keuze. Voedselallergieën kunt u bij ons doorgeven, we zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten.

"Ter zee", vaartocht
Na de lunch komen we bij het ‘zee’ gedeelte van dit arrangement; een prachtige vaartocht. Even lekker ontspannen op het water! U vaart dwars door het centrum over de gracht van Breda in een boot. U ziet de bijzondere bruggen en ervaart de stad vanuit een geheel ander perspectief. Met recht een gevarieerde vaartocht!

Borrel
Als u weer aan land gaat sluit u dit bijzondere uitje samen af met een drankje naar keuze en een lekker hapje in een gezellig restaurantje in de binnenstad van Breda.

Liever afsluiten met een diner? Of wilt u een alternatief voor de mensen die niet willen/kunnen traplopen? Neem contact met ons op, we passen het arrangement graag aan uw wensen aan en verwerken dit in een gratis maatwerkofferte!

Groepsgrootte
10 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 59 € 64,31
15 - 30 € 57 € 62,13
31 - 80 € 55 € 59,95
Inclusief
10.30 uur Koffie/thee met gebak
11.30 uur Beklimmen Onze Lieve Vrouwetoren
12.00 uur Afwisselende stadswandeling met gids
13.30 uur Verzorgde lunch inclusief 1 koffie, thee, melk of fris
15.00 uur Vaartocht
16.00 uur Hapje en drankje (tapbier, huiswijn, fris, koffie of thee)

Andere tijden zijn in overleg ook mogelijk. Dit arrangement is het gehele jaar mogelijk.

We werken samen met restaurants die we kennen van eigen bezoeken, die een goede kwaliteit bieden en op mooie locaties in de binnenstad te vinden zijn. Combineert u dit arrangement liever met een citygame of workshop? We organiseren het graag voor u!

Reserveren Meer informatie