Segway Tour Zutphen

Ontvangst

Uw dag begint met een hartelijke ontvangst door onze enthousiaste instructeurs. Ondertussen staan de Segways al in rijen klaar... Uw instructeur geeft u uitleg over het besturen van de Segway.

Segway Tour in Zutphen

De Segway is een intuïtief te bedienen elektrisch vervoermiddel zoals dat zo mooi heet. Leunt u naar voren, dan gaat u ook naar voren; helt u over naar links, dan gaat u ook naar links enz.
Als u het rijden op de Segway onder controle heeft (iedereen kan het!) maakt u met z'n allen een mooie tocht die begint in Zutphen. Een leuke manier om samen bezig te zijn en ondertussen de stad en omgeving te verkennen. Alles is voor u geregeld. U bekijkt het historisch centrum, maar er is ook tijd om door groene parken te rijden en de omgeving rondom Zutphen te bekijken. Dit maakt de route heel gevarieerd. Uw instructeurs hebben er veel plezier in om u mee te nemen op deze mooie tocht en zorgen ervoor dat iedereen ontspannen kan genieten!

Halverwege de tocht wordt er kort gepauzeerd en kunt u uw flesje water
drinken. Tegen een kleine meerprijs is het ook mogelijk onderweg bij een restaurant of cafe
wat te drinken.

Driegangen keuzediner

U sluit dit originele bedrijfsuitje samen af met een heerlijk diner in hartje Zutphen. Bij een mooi restaurant is een leuke tafel voor u gereserveerd. Iedereen maakt ter plekke een keuze uit de menukaart. Per gang is er keuze uit meerdere gerechten.
Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen en allergieën, zodat u zorgeloos kunt genieten van dit afwisselende personeelsuitje!

Review Segway Tour Zutphen

Velko Bandenservice:  "Iedereen heeft het heel positief ervaren. Uitleg en materiaal prima in orde. Begeleiding van de groep met twee personen, die onder weg nog tips gaven waar nodig. Leuke tocht door Zutphen. Aansluitend toprestaurant met diner."

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 19 € 139 € 159,85
20 - 80 € 129 € 148,35
Inclusief
- Segway Tour (2,5 uur) inclusief:
* deskundige begeleiding van minimaal 2 instructeurs
* gebruik van 1 Segway per persoon
* verzekering
- Tussenstop onderweg bij een cafe of restaurant
- Driegangen diner

Liever een wat uitgebreidere afsluiting van de dag? Vervang het driegangen diner door ons 'Happen-stappen-moord' arrangement! Samen eten in drie restaurants, terwijl u tussendoor een spannende moord oplost!

Reserveren Meer informatie