Schilderen als Bob Ross in Scheveningen

Ontelbare mensen leerden dankzij Gary Jenkins en Bob Ross hun creativiteit te uiten! Ook u bij dit teamuitje in Scheveningen?

Plezierig onthaal in een lokale horecazaak

Het restaurant waar u afspreekt, is een geschikte bestemming voor een personeelsuitje. Uw gezelschap wordt op en top verwend met een verrukkelijk aperitief.

'Je bouwt iets laag voor laag op'

Bob Ross genoot een immense populariteit onder schilderliefhebbers. In zijn populaire programma The Joy of Painting toverde hij binnen een half uur een landschap op het doek, in zijn eigen stijl en met gebruik van zijn eigen kleurenpalet (Alizarin Crimson, Van Dyke Brown, Phtalo Green, Liquid White et cetera). Hij presenteerde op geheel eigen wijze een tv-pogramma (een YouTube-tutorial voordat YouTube bestond) en stal de harten van menigeen met het vervaardigen van natuurtaferelen vol 'mystic mountains' en 'happy little birds'.

Tegenwoordig zijn de filmpjes van Gary Jenkins in zwang. Hij doet hetzelfde als Bob Ross, maar dan met bloemen en portretten.

Een ervaren schilder brengt zijn kennis over

  • U krijgt een eigen schildersezel met linnen en penselen en kwasten tot uw beschikking
  • U komt de ins en outs te weten over het gebruik van schildersgereedschap en maakt gauw vorderingen door het gebruiken van de 'nat-in-nattechniek'
  • Voor het onbeschadigd meenemen van uw schilderij, is er een voor dit doel geschikte schilderdoos aanwezig

Als klap op de vuurpijl lekker samen dineren

In een van de beste restaurants van Scheveningen staat de bediening al op uw bedrijfsuitje te wachten. Er wordt een driegangen keuzemenu opgediend. De menukaart biedt een riante keuze aan vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen eten, hebben wij uiteraard iets geregeld.

We zijn veel dank verschuldigd aan de Bob Ross Foundation. Het goede werk dat zij doen - het in leven houden van de nagedachtenis van de kunstenaar en zijn methode - heeft ons geïnspireerd de schilderworkshop in dit groepsuitje in Scheveningen op te nemen.

Review personeelsuitje:

De Haagse Hogeschool: "Inhoudelijk voldeed het arrangement volledig aan de verwachtingen. Het contact met Stadsarrangement verliep uiterst soepel, er wed snel gehandeld en de klantvriendelijkheid is uitstekend. Wat ik vooral erg positief vond is dat het voorgestelde arrangement volledig op maat werd aangepast aan onze wensen. Vanwege de positieve ervaringen kan ik uw bedrijf aan iedereen aanraden."

Anoniem: "Iedereen heeft het bedrijfsuitje als erg gezellig bevonden. Bedankt Stadsarrangement!

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie