Chocolade maken in Scheveningen


Hier scoort u mee bij uw collega's: Eerst een drankje, dan een chocoladeworkshop. Een lekker etentje is de perfecte afsluiting van dit bedrijfsuitje in Scheveningen:

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (ca. 350 gram) om mee te nemen
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant 
  • of
  • Barbecue aan het strand

Begin van uw personeelsuitje in Scheveningen

In een restaurant in het dorp komt u samen. In de winterperiode kan de workshop bij één van de strandtenten gedaan worden, in de zomerperiode is het daar te warm om met chocolade te werken. Daarom wijken we in de zomer uit naar het dorp. Scheveningen-dorp is een vissersplaats en badplaats met een eigen cultuur, accent en klederdracht. Hier worden bewust weinig toeristische activiteiten ontwikkeld. Perfect voor het begin van een origineel personeelsuitje. Na de hartelijke ontvangst krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Hierna maakt u kennis met uw patissier voor deze dag.

Introductie chocoladeworkshop 

De patissier begint bij het begin: hij vertelt u wat meer over het verwerken van cacaobonen tot chocolade. Waarom is chocolade lekker maar een cacaboon niet? Wat zeggen de verschillende percentages? Tijdens deze introductie laat hij uw groep uitgebreid proeven. Wat vindt u de lekkerste chocolade? Hierna legt hij uit hoe u de bonbons kunt gaan vullen. Kiest u voor een crèmevulling? Of probeert u liever ganache of gezouten caramel? U mag het allemaal proeven en proberen. Ten slotte laat de patissier zien hoe u de bonbons kunt decoreren. 

Bonbon workshop

Nu gaat u zelf aan het werk! U gaat de bonbons vullen. Bij het samenstellen van uw bonbons kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Welke chocoladesoorten vindt u het lekkerst? Welke smaakcombinaties kiest u? Hoe werkt het 'doorhalen' van de chocolade? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Of een combinatie natuurlijk! 

Geslaagd resultaat: doosje bonbons

Aan het einde van deze chocoladeworkshop heeft iedereen een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons. Bent u een echte chocoholic? Dan heeft u tijdens de workshop waarschijnlijk al een paar van uw eigen bonbons geproefd, en dan houdt u wat minder over... Iedereen krijgt zijn/haar eigen doosje bonbons mee en kan het eindresultaat van deze workshop vol trots aan het thuisfront presenteren. 

Restaurant of strandbarbecue?

In een van de leukste restaurants van Scheveningen gaat u samen uit eten. We werken met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Kies tussen deze mogelijkheden:

3 gangen keuzemenu
Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chefkok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over dit diner. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen met dit personeelsuitje in Scheveningen. 

Barbecue aan het strand
Scheveningen heeft één van de mooiste stranden van Nederland. Terwijl u uitkijkt over de zee, de pier en het reuzenrad geniet u ondertussen samen van frisse salades, malse burgers, vega alternatieven, noem maar op. Voedselallergieën? Geen probleem, geef het aan ons door! Met deze barbecue verrast u uw collega's met een feestelijke afsluiting op een prachtige locatie! 

Trakteer uw team op dit smakelijke bedrijfsuitje in Scheveningen!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 95 € 103,55
15 - 20 € 89 € 97,01
21 - 30 € 83 € 90,47
31 - 60 € 79 € 86,11
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu
of
· Barbecue aan het strand

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu -of- barbecue aan het strand

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact op als u hier meer over wilt weten?

Reserveren Meer informatie