Rondvaart en stadswandeling Dordrecht

Samen ontspannen (nader) kennismaken met Dordrecht, inclusief een bezoek aan een lokaal toprestaurant. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje: 

  • Welkomstdrankje
  • Rondvaart 
  • Stadswandeling met lokale stadsgids
  • 3 gangen keuzemenu

Start van uw bedrijfsuitje in Dordrecht

U schuift samen aan in een gezellig restaurant in hartje Dordrecht. Hier krijgt u een drankje naar keuze aangeboden.

Rondvaart in Dordrecht

U stapt aan boord voor een prachtige rondvaart. Het bijzondere van Dordrecht is dat er vijf stadshavens zijn. Omdat deze met elkaar verbonden zijn kunt u een unieke rondvaart maken. Er zijn namelijk verder geen grachten in Dordrecht. Uw rondvaart begint in hartje stad. U vaart ónder het stadhuis en het Scheffersplein door richting de Nieuwe Haven, de meest geschilderde haven van Europa.

Onderweg vaart u onder sierlijke bruggen door, en ziet u links en rechts historische panden die met de voeten in het water staan. Na elke bocht is er weer iets te ontdekken. De hoge pakhuizen met felgekleurde luiken bijvoorbeeld. En u krijgt echt een vakantiegevoel als u de verschillende binnenhavens met de pleziervaartuigen passeert. Is dit de mooiste rondvaart van Nederland? Ontdek waarom Dordrecht het Venetië van het Noorden is! 

Mooie stadswandeling met eigen stadsgids

Als u aan land gaat staat uw stadsgids al klaar. Hij neemt u mee voor een mooie wandeling. Onderweg vertelt de gids u de leukste anekdotes over deze levendige stad die nog steeds vol initiatieven zit. Zo zijn er leuke festivals als Wantijpop, Big Rivers en het internationaal zeer populaire Dordt op Stoom. Ook heeft Dordrecht als een van de weinige steden in Nederland een enorm 'sportpaleis'; alle sporten zijn hier bij elkaar te vinden op één sportboulevard. Dordrecht is de oudste stad van Holland en telt ruim 1000 monumenten. De gids wijst u op de unieke Dordtse gevels, neemt u mee langs een aantal highlights waaronder natuurlijk het Stadhuis, en bezoekt samen met u een hofje (bij beschikbaarheid) U loopt ook een stukje door de langste winkelstraat van Nederland. Eindbestemming: het laatste restaurant van de dag, waar u afscheid neemt van de gids.

Heerlijk driegangendiner naar keuze

De bediening ontvangt u hartelijk. Het is tijd voor het afsluitende etentje. U krijgt een driegangendiner geserveerd, waarbij u zelf bij elke gang kiest waar u zin in heeft. De chef-kok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. Voor elk wat wils dus! We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat iedereen ontspannen kan genieten.

In welke restaurants gaat u eten?
Natuurlijk wilt u dat uw collega's tevreden zullen zijn over het eten. Daarom werken we in Den Haag met partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. We bezoeken ze regelmatig en houden de reviews nauwlettend in de gaten.  

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wanneer kunt u dit personeelsuitje doen?
Elke dag van de week. De rondvaart is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. De boten zijn (vanwege de lage bruggen) altijd open. In de wintermaanden kunt u ons walking dinner reserveren. 

Reviews Rondvaart en Stadswandeling Dordrecht

Woonvisie: "Het was een leuk arrangement met de dieetwensen is heel goed rekening gehouden bij de lunch en bij het diner. We zijn heel snel geholpen. In 5 werkdagen tijd was alles geregeld, terwijl het uitje vanaf het moment van reserveren, nog maar 1,5 week weg was.
Mw Van den Bogerd: "Alles liep mooi volgens de planning en tijdsindeling. We hadden twee uitstekende gidsen. Ook de boottocht was zeer de moeite waard. In de restaurants waar de lunch en het diner werden geserveerd, was het goed toeven: we hebben er heerlijk gegeten. Kortom, een geslaagde dag waar we met plezier op terug kijken."
Werkorganisatie De Waard: "Alle afspraken waren goed geregeld. Het arrangement was inhoudelijk goed, eerst bewegen, daarna zitten in de boot, daarna honger gestild en dorst gelest.

Geniet met uw team van dit mooie bedrijfsuitje in Dordrecht!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 69 € 75,21
15 - 30 € 67 € 73,03
31 - 60 € 65 € 70,85
Inclusief
· Ontvangst met welkomstdrankje (fris/koffie/thee)
· Rondvaart door Dordrecht van ca 1 uur, inclusief schipper
· Stadswandeling van 1,5 uur met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Ontvangst
15.00 uur Rondvaart
16.00 uur Stadswandeling
17.30 uur Diner

Liever andere tijden? Vrije tijd tussendoor? Dat kan, neem contact op!

Reserveren Meer informatie