Kroegsport Amsterdam


Zoekt u een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam? Verras uw collega's met een spelletjestoernooi in een gezellige kroeg!

  • Ontvangst met drankje
  • Kroegsport: toernooi met 4 activiteiten
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes tijdens kroegsport zijn inclusief 
  • 3 gangen keuzediner

Hier begint uw bedrijfsuitje in Amsterdam

In een gezellig café in het centrum van Amsterdam begint uw uitje. De spelleider ontvangt u hartelijk en geeft een korte uitleg. Hierna begint u onder het genot van een drankje met de vier kroegsport activiteiten. Bent u goed in darten? Kunt u biertappen als de beste? Probeer zoveel mogelijk punten te verdienen! Bij grotere groepen stellen we het programma in overleg met u samen, zodat niemand lang hoeft te wachten. Drankjes tijdens de kroegsport zijn inbegrepen.

Wie wordt de kroegsportkampioen? 

Wie heeft de meeste punten verdiend en gaat er met de eerste prijs vandoor? De spelleider sluit het toernooi af met een prijsuitreiking en roept de Kroegsportkampioen naar voren. Onder luid applaus (en onder het genot van een laatste drankje) krijgt de winnaar een prijsje uitgereikt. Hierna neemt u afscheid van de spelleider.

Diner als afsluiting van uw personeelsuitje in Amsterdam

U schuift aan in een van de leukste restaurants van Amsterdam. Hier sluit u dit uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Amsterdam samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn!

Optioneel: Floating barbecue

Het is mogelijk om uw dag samen af te sluiten met een exclusieve barbecue aan boord van een rondvaartboot. U maakt een mooie rondvaart van twee uur door de Amsterdamse grachten, en geniet ondertussen met een glas in de hand van een heerlijke barbecue. Inclusief boothuur, schipper en drankjes (bier/wijn/fris/koffie/thee) geldt hiervoor een meerprijs van € 35,- per persoon. Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Reviews Kroegsport Amsterdam:

Mw B. van den Berg (incl. maatwerk vergadering): "We hebben een leuke dag gehad. Een beetje studentikoze, maar daardoor juist erg leuke plek om te vergaderen. De kroegspelletjes waren leuk en het eten prima"
Mw Bakker: "Alle elementen van de kroegsport kwamen aan bod en waren leuk om te doen. We hebben vreselijk gelachen tijdens dit personeelsuitje, begeleiding was goed en enthousiast. Ook het eten was erg lekker. Het arrangement was erg goed geregeld, jullie zijn goed bereikbaar en tot op het laatste moment waren jullie bereid dingen voor ons aan te passen. Zeer tevreden."

Daag uw collega's uit voor dit bedrijfsuitje in een Amsterdamse kroeg en trakteer ze na afloop op een etentje! 

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 75 € 83,55
31 - 60 € 72 € 80,21
61 - 100 € 69 € 76,87
Inclusief
· Kroegsport met 4 onderdelen
· Drankjes tijdens de kroegsport
· Spelbegeleiding
· Prijsje voor de winnaar
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Kroegsport
17.00 uur Prijsuitreiking
17.15 uur 3 gangen keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? We bekijken graag of dit mogelijk is. Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie