Kaasmarkt - Ganzenbord arrangement Gouda

Beleef een bijzonder dagje Gouda!

Koffie met gebak

Uw dagje Gouda begint in het historische centrum waar u ontvangen wordt met koffie en gebak.

Bezoek Goudse Kaasmarkt 
Bent u in Gouda dan is een bezoek aan de beroemde kaasmarkt zeker aan te raden. U ziet hoe de kaashandel nog steeds floreert alsof u zich weer in lang vervlogen tijden waant. 

Lunch
Na uw bezoek aan de kaasmarkt wordt u een heerlijke lunch aangeboden bestaande uit huisgemaakte soep, een luxe belegde pistolet en een consumptie naar keuze. Maar uw dagje Gouda gaat daarna pas echt beginnen...

Vaartocht door Gouda
Daarna maakt u een bijzondere vaartocht door de grachten van Gouda. Aan boord vertelt een gids u van alles over deze historische Zuidhollandse stad en ervaart u de stad vanuit een geheel ander perspectief.

Ganzenbord citygame
Daarna speelt u het spannende Ganzenbord spel. Tijdens dit spel gaat u op zoek naar de highlight van de stad. Het spel wordt gespeeld in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u een formulier mee met foto's van de highlights van de stad. Als u in een bepaald vakje van de stad bent, zoekt u samen met uw team dit punt, waarna u hier een selfie maakt. Deze stuurt u via WhatsApp naar onze instructeur. De instructeur geeft u vervolgens een "Ganzen-opdracht". Brengt uw team de opdracht tot een goed einde dan krijgt u een letter. Gedurende 3 uur verzamelt u op deze manier letters waarmee u uiteindelijk de gehele Ganzen-code kunt ontcijferen en uw team in veiligheid kunt brengen.

Optioneel
In plaats van de Ganzenbord citygame is het ook mogelijk een Whatsapp moordspel te spelen of een Outdoor Escaperoom.


Diner
U sluit dit bijzondere groepsuitje gezellig samen af in een mooi restaurant in hartje stad. Hier geniet u van een heerlijk driegangen keuzediner. Uiteraard houden wij het gehele personeelsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Data kaasmarkt in Gouda:
- op alle donderdagen van 10.00 - 12.30 uur van 14 april t/m 15 september, meer informatie vindt u www.welkomingouda.nl/kaas/gouda-kaasmarkt

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 96,92
15 - 30 € 85 € 94,69
31 - 60 € 83 € 82,46
61 - 100 € 81 € 90,23
Inclusief
- Ontvangst met koffie en gebak
- Bezoek Kaasmarkt in Gouda
- Lunch
- Vaartocht door het centrum van Gouda
- Ganzenbord citygame
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie