How to lose a Million Almere

Ludieke opdrachten uitvoeren op de markantste plekjes! Een origineel bedrijfsuitje. Wees pienter en gewiekst! Beleef een top-stad in wording in het centrum van Almere!

Begroeting in een sfeervolle ambiance op een super groepsuitje

In een geriefelijk restaurant in het moderne stadscentrum treffen u en de andere miljonairs-in-spe elkaar. U wordt vriendelijk onthaald met een aperitief naar keuze. 

Wees pienter en gewiekst! Verspeel razendsnel al uw geld!!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Gezellig dineren aan een rijke eettafel

Genoeg over geldperikelen! U gaat nu samen aan tafel in een gezellig restaurant in de mooie binnenstad. Met z'n allen geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Er is volop keuze uit visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Met mogelijke dieetwensen onder het personeel houdt de chef-kok uiteraard rekening

Met een tevreden gevoel kijkt u terug op de dag.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie