De gestolen Rembrandt Almere

Ontvangst
In hartje Almere begint uw avontuur. U wordt gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna maakt u kennis met uw spelleider die u uitleg geeft over het spel "De gestolen Rembrandt".

De gestolen Rembrandt Almere
De beroemde meesterdief Antoine van Zomeren heeft een waardevol schilderij van Rembrandt gestolen, en nu is het hele land in rep en roer. Geruchten gaan dat de meesterdief zich ergens in het centrum van de stad schuilhoudt. Om zowel de meesterdief als het gestolen kunstwerk te vinden, gaat u op zoek naar een cruciale GPS-code. Deze code verkrijgt u door verschillende opdrachten uit te voeren in de stad.

Uw team staat voor de uitdaging om als eerste de GPS-code te vinden en de schuilplaats van Antoine van Zomeren en de gestolen Rembrandt te achterhalen. Elk correct uitgevoerde opdracht brengt u dichter bij de oplossing.

Prijsuitreiking
Het spel eindigt met een prijsuitreiking voor het winnende team en een afsluitend drankje voor iedereen.

Diner
Ter afsluiting van deze dag gaat u aan tafel in een gezellig restaurant in Almere. Hier krijgt u een driegangen diner geserveerd met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 40 € 79 € 90,85
41 - 80 € 75 € 86,25
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3-uur durend stadsspel De gestolen Rembrandt
- Begeleiding door meerdere instructeurs
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie