How to lose a Million Zaandam

Bij dit spannende teamuitje raakt u bliksemsnel van een miljoen af. Door inventief te zijn maakt u andere teams tegen hun zin puissant rijk in het centrum van Zaanstad.

Plezierig onthaal in een lokale eetgelegenheid

U en uw vakgenoten ontmoeten elkaar in een gezellig eetcafé in het centrum van de stad. Het onthaal is allerhartelijkst. U krijgt een aperitief ingeschonken. Onze spelmanager doet de bedoeling van deze superleuke City Outdoor Gameuit de doeken. 

Beleef de prachtige plaatsen waar u taken binnenkrijgt!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Een heerlijke laatste opgave op een energiek dagje

Na alle commotie van het heen-en-weer schuiven van grote bedragen, zoekt u een goed aangeschreven restaurant op. Met z'n allen geniet u van een uitgebreid driegangenmenu. Er is volop keuze uit visgerechten, vleesgerechten en vegetarische gerechten. Mochten er collega's zijn die niet alles mogen eten, houden wij hier vanzelfsprekend rekening mee.

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen arrangement, tot in de puntjes georganiseerd.

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie