Help, de directeur is ontvoerd Zaandam

Ontdek de oude stad op een ludieke manier! Tijdens een spannend bedrijfsuitje maakt u een zoektocht door sfeervol Zaandam. Vergeet niet de directeur te redden!

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Zaandam begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Zaandam

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Zaandam zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Bij een goede afloop hoort een fijne maaltijd

We gaan ervanuit dat de zoektocht tot een goed einde wordt gebracht. Om dat met elkaar te vieren neemt u gezellig plaats in een supergoed restaurant. U krijgt u een driegangen-diner geserveerd. Er is volop keuze uit vlees, vis en vegetarisch eten. Voor collega's met speciale dieetwensen, heeft de kok uiteraard iets geregeld.

Blij en tevreden gaat u naar huis. Het was een actief en prima verzorgd teamuitje!

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie