Help, de directeur is ontvoerd Utrecht

U gaat uit uw dak tijdens dit personeelsuitje! In het kloppende hart van de Domstad zet u een zoektocht op touw. Maak gebruik de modernste snufjes!

Ontvangst

Uw bedrijfsuitje in Utrecht begint met een hartelijk ontvangst bij een restaurant in het centrum van de stad waar u een welkomstdrankje aangeboden krijgt.

Help de directeur is ontvoerd Utrecht

Plotseling wordt de directeur voor uw ogen ontvoerd! Ontredderd blijft u achter, maar al snel hoort u hoe u de directeur kunt te bevrijden. De locatie van de directeur bevindt zich namelijk in een stevige brandkast. Maar om de code van de brandkast te achterhalen gaat u voor opdrachten de stad in.

U wordt meegevoerd in dit spannende belevingsspel, waarbij alles anders is dan het lijkt. In teamverband steelt, verzamelt en speurt u zich een weg door deze opwindende actiethriller. Hierbij communiceert u via onze speciale "Help de directeur is ontvoerd"-App met onze instructeur. De App laat een plattegrond van Utrecht zien, met locaties in de stad waar u opdrachten krijgt. Dat kunnen weet-vragen zijn, maar ook kleine opdrachten in de stad, zoals een kort filmpje maken of een puzzel oplossen. Elke opdracht die u volbrengt levert u een stukje van de code op om de brandkast te openen.

Ondertussen geniet de directeur samen met de spelleider mee van uw aanpak en vorderingen. Het is ook mogelijk dat de echter directeur meedoet met de team u gezocht wordt naar een fictieve directeur. Welk team lukt het als eerste de directeur te bevrijden? Na afloop van het spel zet de spelleider het winnende team in het zonnetje tijdens de prijsuitreiking.

Na alle commotie een goed restaurant bezoeken

Nadat het spel is afgelopen, is er u een goed restaurant in het hartje van de stad voor u gereserveerd. Er staat een driegangen-diner op het programma. Het biedt volop keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Het spreekt vanzelf dat collega's met een speciaal dieet, de aandacht van de chef-kok hebben.

Het is een opwindend personeelsuitje geweest. Alles was tot in de puntjes geregeld!

Review

Mozaiek Welzijnsdiensten: "Ons hele team heeft genoten van het bedrijfsuitje Help de directeur is ontvoerd. Alles was netjes verzorgd inclusief de zorg voor mensen met een dieet. Wat ons betreft een grote pluim voor uw organisatie en dit spel."

Groepsgrootte
15 - 80 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 89 € 102,35
21 - 39 € 85 € 97,75
40 - 60 € 82 € 94,30
61 - 80 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Help, de directeur is ontvoerd (ca. 3 uur)
- Prijsje voor de winnaar
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie