Happen, varen, mollen vangen Leiden

Wilt u een afwisselend bedrijfsuitje waarbij u veel van Leiden ziet en ook nog eens een leuk stadspel speelt? Dan is dit uw arrangement!

Voorgerecht met welkomstdrankje

Dit personeelsuitje in Leiden begint in het centrum van de stad. Hier wordt u gastvrij verwelkomd met een heerlijk voorgerecht en een welkomstdrankje, u heeft hierbij de keuze uit meerdere voorgerechten of u krijgt een proeverij van verschillende voorgerechtjes aangeboden.

Vaartocht door Leiden

Leiden heeft een prachtige binnenstad die vanaf het water op bijzondere manier te beleven valt. Met een rondvaart door de grachten van Leiden leert u de stad op een geheel andere wijze ervaren. Na de vaartocht gaat u naar het tweede restaurant.

Hoofdgerecht

Bij het tweede restaurant staat al een gezellige tafel voor uw gezelschap klaar. Iedereen kiest een hoofdgerecht, dit is een vis- vlees- of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils. Het hoofdgerecht is inclusief 1 consumptie per persoon.

Vang de Mol citygame

Na het hoofdgerecht speelt u het spannende "Vang de mol" spel, waarbij u probeert de mol te ontmaskeren. De bedoeling is op zoek te gaan naar bijzondere locaties en highlights in het centrum van Leiden, daarvan een foto te maken en deze via WhatsApp naar onze instructeur te appen. Van de instructeur krijgt u op deze manier telkens een aanwijzing om uit te vinden wie de mol is. Lukt het uw team als eerste de mol te ontmaskeren? Bij dit spel wordt u op afstand door onze instructeur begeleid.

Dessert

Alle mollestreken worden nog eens uitgebreid besproken onder het genot van een heerlijk dessert bij het derde restaurant. Uiteraard zit hier ook een afsluitend kopje koffie of thee bij.

Speciale dieetwensen kunt u van te voren aan ons opgeven. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is tijdens dit teamuitje, zodat u met z'n allen zorgeloos en ontspannen kunt genieten van een mooi uitje!

Review

Floritec: "Ons teamuitje was erg geslaagd. Het waren leuke activiteiten en ons personeel vond het heel erg gezellig. Het eten was lekker en het weer werkte gelukkig ook heel goed mee.
Contact met jullie was prima. Jullie reageerden snel overal op."

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 102,49
15 - 30 € 91 € 100,28
31 - 60 € 89 € 98,08
61 - 100 € 85 € 93,67
Inclusief
- Welkomstdrankje en voorgerecht/proeverij van voorgerechtjes
- Vaartocht
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Citygame "Vang de mol"
- Dessert inclusief koffie of thee

Starttijd: 15.30 uur (andere starttijden in overleg)

Reserveren Meer informatie