Happen, varen, mollen vangen Harlingen

Wilt u een afwisselend bedrijfsuitje waarbij u veel van Harlingen ziet en ook nog eens een leuk stadsspel speelt? Dan is dit uw arrangement!

Voorgerecht met welkomstdrankje

Dit personeelsuitje in Harlingen begint in het centrum van de stad. Hier wordt u gastvrij verwelkomd met een heerlijk voorgerecht en een welkomstdrankje, u heeft hierbij de keuze uit meerdere voorgerechten of u krijgt een proeverij van verschillende voorgerechtjes aangeboden.

Vaartocht door Harlingen

Harlingen heeft een prachtige binnenstad die vanaf het water op bijzondere manier te beleven valt. Met een rondvaart door Harlingen leert u de stad op een geheel andere wijze ervaren. Na de vaartocht gaat u naar het tweede restaurant.

Hoofdgerecht

Bij het tweede restaurant staat al een gezellige tafel voor uw gezelschap klaar. Iedereen kiest een hoofdgerecht, dit is een vis- vlees- of vegetarisch gerecht, voor elk wat wils. Het hoofdgerecht is inclusief 1 consumptie per persoon.

Vang de Mol citygame

Na het hoofdgerecht speelt u het spannende "Vang de mol" spel, waarbij u probeert de mol te ontmaskeren. De bedoeling is op zoek te gaan naar bijzondere locaties en highlights in het centrum van Leiden, daarvan een foto te maken en deze via WhatsApp naar onze instructeur te appen. Van de instructeur krijgt u op deze manier telkens een aanwijzing om uit te vinden wie de mol is. Lukt het uw team als eerste de mol te ontmaskeren? Bij dit spel wordt u op afstand door onze instructeur begeleid.

Dessert

Alle mollestreken worden nog eens uitgebreid besproken onder het genot van een heerlijk dessert bij het derde restaurant. Uiteraard zit hier ook een afsluitend kopje koffie of thee bij.

Speciale dieetwensen kunt u van te voren aan ons opgeven. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is tijdens dit teamuitje, zodat u met z'n allen zorgeloos en ontspannen kunt genieten van een mooi uitje!

Groepsgrootte
12 - 40 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 93 € 102,49
15 - 20 € 91 € 100,28
21 - 40 € 89 € 98,08
Inclusief
- Welkomstdrankje en voorgerecht/proeverij van voorgerechtjes
- Vaartocht
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 1 drankje
- Citygame "Vang de mol"
- Dessert inclusief koffie of thee

Mogelijk van 15 maart t/m 31 oktober (vaarseizoen)

Reserveren Meer informatie