Walking Dinner Harlingen

Verras uw team met dit ontspannen bedrijfsuitje in Harlingen. Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, én een leuke wandeling maakt, zit er schwung in deze avond! Lees verder over dit compleet verzorgde walking dinner:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Goed begin van uw walking dinner in Harlingen 

Uw uitje begint in de binnenstad van Harlingen. In een gezellig restaurant ontmoet u elkaar. Hier krijgt u een voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat alle collega's tevreden zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met de gids die een mooie wandeling voor u heeft bedacht.

Stadswandeling met eigen gids

De Harlinger gids haalt u op bij het restaurant. Harlingen is een mooi havenstadje met pakhuizen, smalle straatjes, historische gevels en water rond de historische kern. Hier komt alles samen: zeezeilers, beroepsvissers, veerboten naar de eilanden en natuurlijk pleziervaart. De zeilboten en motorjachten liggen tot in hartje stad aangemeerd.

In de Grote Kerk staat een orgel met meer dan 2000 orgelpijpen. Ze hebben hier de kerk dan ook om het orgel heen gebouwd in plaats van andersom. Iets ten oosten van de binnenstad ligt de Engelse Tuin, een park aan het water. Hier vinden regelmatig evenementen plaats. Het stadhuis kijkt uit over de Noorderhaven en heeft de beschermheilige van de stad op de gevel. Dit is een gouden beeld van St. Michael. 

U krijgt een aantal van de highlights te zien, u loopt door smalle straatjes en u hoort leuke verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw personeelsuitje in Harlingen

U schuift samen aan, in een derde restaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u gezellig napraten. Ondertussen geniet u samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt dit uitje af met koffie of thee.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geef het door! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (textielverleden, stad van nu, sappige verhalen) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

U wisselt een paar keer van restaurant, en dus van gesprekspartner. De gids zorgt voor een leuke stadswandeling (maar eet niet mee). Verras uw collega's met dit geslaagde personeelsuitje! 

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Er kan veel, zolang u maar uiterlijk om 21.45 uur in het laatste restaurant bent. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Reserveren Meer informatie