Ganzenbord citygame met borrelboot Gent


Een afwisselende groepsuitstap in hartje Gent: Doe de ganzenbord citygame, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond deze teambuilding samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Gent
  • Borrelboot: rondvaart door Gent met drankjes aan boord
  • Diner: uitgebreid hoofdgerecht 

Begin van uw groepsuitstap

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Gent. Na de hartelijke ontvangst kiest u een lekker drankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame Gent

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevel in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering op een onverwachte plaats. Ook inwoners van Gent ontdekken vaak plekken die ze nooit eerder gezien hebben! 

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzenopdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met drankje

Hierna stapt u aan boord van een borrelboot voor een rondvaart door Gent. Aan boord krijgt u een Gents bier en een vruchtensap.

Rondvaart Gent

Het is prettig varen in deze stille elektrische fluisterboot. Aan de Graslei en de Korenlei staan de panden met de beroemde gevels die u op alle ansichtkaarten vindt. Vanaf het water heeft u ook een prachtig zicht op bijvoorbeeld de bekende Sint Baafskathedraal met de kenmerkende hoge toren, de grijsblauwe toren van de Sint Niklaaskerk en de Belforttoren met de draak op de top van de toren. Deze worden samen ook wel de 'drie torens' genoemd. Tijdens deze rondvaart komt u ook langs mooie kastelen, kloosters en gildehuizen. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een uitgebreid hoofdgerecht. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Er is voor elk wat wils. Iedereen kiest een vis, vlees, of vegetarisch gerecht inclusief bijgerechten.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met deze groepsuitstap in Gent. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook het hele jaar door elke dag van de week reserveren. U vaart in boten die deels overkapt kunnen worden. In de zomer is de koelte op het water heerlijk en bekijkt u de levendige stad, in de winter geniet u comfortabel van feestelijk verlicht Gent.

Deze vrolijke teambuilding valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 100 € 110,20
15 - 30 € 94 € 103,59
31 - 60 € 92 € 101,38
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Eigen borrelboot(boten) met schipper
- Rondvaart
- Aan boord 1 Gents bier, 1 vruchtensap
- Uitgebreid hoofdgerecht (vis, vlees, vega, vegan) naar keuze

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.00 uur Welkomstdrankje
15.30 uur Ganzenbord citygame
17.00 uur Borrelboot
18.00 uur Diner

Reserveren Meer informatie