Ganzenbord citygame met borrelboot Dordrecht


Een afwisselend bedrijfsuitje in hartje Dordrecht: Ga met z'n allen ganzenborden in de stad, geniet van een borreluurtje op de borrelboot, en rond dit personeelsuitje samen af met een diner!

  • Welkomstdrankje
  • Ganzenbord citygame in de binnenstad van Dordrecht
  • Borrelboot: rondvaart door Dordrecht met drankjes aan boord
  • Diner: driegangen keuzemenu 

Hier begint uw bedrijfsuitje

In de middag komt u samen in een gezellig restaurant in hartje Dordrecht. Hier krijgt u een welkomstdrankje. Hierna is het tijd voor de Ganzenbord Citygame: een live ganzenbord spel in de stad. 

Ganzenbord citygame in Dordrecht

U speelt dit spel in de binnenstad, in teams van 5-6 personen. Ieder team krijgt een plattegrond van de stad mee, waarop de stad in vakjes is ingedeeld. Daarnaast krijgt u foto's mee van bijzondere plaatsen in de stad. Een opvallende gevelsteen in een steegje bijvoorbeeld, of een muurschildering waar u deze niet verwacht. Ook voor inwoners van Dordrecht valt er wat nieuws te ontdekken.

Kunt u de ganzencode ontcijferen?

Als u in een bepaald vakje bent, zoekt u om u heen naar de afbeelding die bij dat vakje hoort. Gevonden? Dan stuurt u een foto naar onze instructeur. Vervolgens krijgt u een "ganzen-opdracht". Hiermee kunt u een letter verdienen. Lukt het u om de ganzencode te ontcijferen? Dan kunt u uw team in veiligheid brengen! Uw instructeur begeleidt deze ganzenbord citygame op afstand via whatsapp. 

Borrelboot met drankjes

Na de citygame stapt u aan boord van een rondvaartboot voor een rondvaart door Dordrecht. De plezierjachten en gezellige terrassen aan het water zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje van de Hollandse bar aangeboden.

Rondvaart Dordrecht

U vaart ónder het stadhuis en het Scheffersplein door richting de Nieuwe Haven, de meest geschilderde haven van Europa. Onderweg vaart u onder sierlijke bruggen door, en ziet u links en rechts historische panden die met de voeten in het water staan. Na elke bocht is er weer iets te ontdekken. De hoge pakhuizen met felgekleurde luiken bijvoorbeeld. Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water!

Geslaagd diner ter afronding van uw bedrijfsuitje

In een gezellig restaurant kunt u nog eens napraten over deze afwisselende dag. Ondertussen geniet u samen van een lekker driegangen diner. Bij elke gang kunt u kiezen uit verschillende gerechten. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart, met toegankelijke keuzes. Er is voor elk wat wils.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat er alternatieven op de kaart staan. Iedereen kan ontspannen meedoen met dit leuke personeelsuitje in Dordrecht. 

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart van april t/m november. Kijk hieronder voor de tijdsindelingen. Vanwege de lage bruggen wordt er in Dordrecht met open boten gevaren. U heeft met uw groep een eigen boot met schipper. 

Dit vrolijke personeelsuitje valt zeker in de smaak bij uw collega's!

Groepsgrootte
10 - 40 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 100 € 110,20
15 - 30 € 94 € 103,59
31 - 40 € 92 € 101,38
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Ganzenbord Citygame van ca. 2,5 uur
- Privé borrelboot met schipper
- Rondvaart van 1 uur
- Aan boord 2 bier/wijn/fris
- Driegangen keuzediner

Tijdsindeling:
15.00 uur Welkomstdrankje
15.30 uur Ganzenbord citygame
18.00 uur Borrelboot
19.00 uur Keuzediner
21.30 uur Rond deze tijd eindigt het arrangement

(In de maanden april, mei, september en oktober kunt u eventueel een uur eerder beginnen met dit arrangement. Qua vaartijden zijn er geen andere tijdsindelingen mogelijk)

Reserveren Meer informatie