De gestolen Rembrandt Leeuwarden - NIEUW!

Ontvangst
In hartje Leeuwarden begint uw avontuur. U wordt gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje. Daarna maakt u kennis met uw spelleider die u uitleg geeft over het spel "De gestolen Rembrandt".

De gestolen Rembrandt Leeuwarden
De beroemde meesterdief Antoine van Zomeren heeft een beroemd schilderij van Rembrandt ontvreemd en het hele land is naar hem op zoek. Hij schijnt zich schuil te houden in het centrum van Leeuwarden en wordt geholpen door zijn handlanger Snelle Kees.
Om de meesterdief en het schilderij te vinden gaat uw eerst op zoek naar Snelle Kees. Op een speciale Smartphone ziet u om de zoveel minuten waar hij zich bevindt. Maar hij staat niet stil, is vermomd en is dus moeilijk te vinden. Tijdens het spel ziet u veel van de stad en wordt u door de politie op de hoogte gehouden met filmpjes en aanwijzingen. Lukt het uw team als eerste Snelle Kees, meesterdief Antoine van Zomeren en de gestolen Rembrandt te vinden?

Prijsuitreiking
Het spel eindigt met een prijsuitreiking voor het winnende team en een afsluitend drankje voor iedereen.

Diner
Ter afsluiting van deze dag gaat u aan tafel in een gezellig restaurant in Leeuwarden. Hier krijgt u een driegangen diner geserveerd met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we rekening met dieetwensen.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 40 € 79 € 90,85
41 - 80 € 75 € 86,25
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3-uur durend stadsspel De gestolen Rembrandt
- Begeleiding door meerdere instructeurs
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie