Comedy workshop Amsterdam - NIEUW!

Ontvangst

Het teambuilding uitje begint in het centrum van de stad en in een gezellig restaurant wordt u gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje.

Workshop comedy

Tijdens deze comedyworkshop worden alle ins and outs van het comedy-vak besproken en uitgelegd. Ervaren comedians laten zien hoe comedy het beste geschreven en gepresenteerd kan worden. U krijgt geheimen te leren die alleen door echte comedians verteld kunnen worden. Aan het einde van de workshop krijgt iedereen de mogelijkheid om zijn/haar eigen stuk op te treden. Zo leert u hoe een cabaretier of comedian te werk gaat. Een echte stand-up ervaring dus! Wie weet bent u de nieuwe talent en wordt u ingehuurd als comedian of cabaretier.

Afsluiting met 3 gangen diner

Na afloop van deze workshop gaat u gezellig samen aan tafel. In een mooi restaurant geniet u van een driegangen diner met meerdere keuzes per gang. Uiteraard houden we met uw groepsuitje rekening met eventuele dieetwensen.

Maak van uw bedrijfsuitje een onvergetelijke lachexplosie! Ontdek de humor in uw team en versterk de banden terwijl u samen lacht en plezier heeft.

Groepsgrootte
15 - 50 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 20 € 95 € 109,25
21 - 30 € 92 € 105,80
31 - 40 € 89 € 102,35
41 - 50 € 87 € 100,05
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Comedy / improvisatie workshop
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie