Borrelboot Quiznight Gent


Deze teambuilding in Gent valt gegarandeerd in de smaak bij uw collega's: Ga samen zorgeloos borrelen aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Borrelboot: rondvaart door Gent met drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • Diner: uitgebreid hoofdgerecht

Samen op een borrelboot door Gent

In de middag komt u samen in Gent en stapt u aan boord van een rondvaartboot. Met een glas in uw hand geniet u van een mooie vaartocht door Gent. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje aangeboden.

Rondvaart Gent

Geniet van de relaxte sfeer op het water... Aan de Graslei en de Korenlei staan de panden met de beroemde gevels die u op alle ansichtkaarten vindt. Vanaf het water heeft u ook een prachtig zicht op bijvoorbeeld de bekende Sint Baafskathedraal met de kenmerkende hoge toren, de grijsblauwe toren van de Sint Niklaaskerk en de Belforttoren met de draak op de top van de toren. Deze worden samen ook wel de 'drie torens' genoemd. Tijdens deze rondvaart komt u ook langs mooie kastelen, kloosters en gildehuizen. 

Quiznight

Als u weer aan land gaat begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een gezellige sfeer. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De quizmaster maakt de scores bekend. Welk team is het beste? Hij zet dit winnende team in het zonnetje. Deze spelers krijgen eeuwige roem, maar ook een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Diner ter afronding

U rondt deze gezellige dag af met een uitgebreid hoofdgerecht. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart en gerechten van goede kwaliteit. De keuzes zijn toegankelijk, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Per gang kiest iedereen uit de verschillende gerechten: vis, vlees of vegetarisch. Uiteraard inclusief bijgerechten.

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar. U kunt dit uitje dan ook het hele jaar door elke dag van de week reserveren. U vaart in boten die deels overkapt kunnen worden. In de zomer is de koelte op het water heerlijk. In de winter geniet u comfortabel van feestelijk verlicht Gent.

De combinatie van ontspannen borrelen en fanatiek quizzen maakt dit een ideale groepsuitstap!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 30 € 97 € 105,73
31 - 60 € 81 € 88,29
61 - 100 € 77 € 83,93
Inclusief
■ Privé borrelboot met schipper
■ Rondvaart
■ Aan boord 1 Gents bier, 1 vruchtensap
■ Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
■ Prijsuitreiking
■ Uitgebreid hoofdgerecht (vis, vlees, vega, vegan) naar keuze

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzediner

Reserveren Meer informatie