Borrelboot Quiznight Roermond - NIEUW!


Geniet met z'n allen van de rondvaart in uw privé borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! Maak uw team blij met dit gevarieerde personeelsuitje!

  • Welkomstdrankje
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • Borrelboot: rondvaart door Dordrecht (privéboot met schipper) met drankjes en hapjes aan boord
  • Driegangen keuzediner in hartje stad

Begin van uw bedrijfsuitje in Roermond

In een mooi restaurant in de binnenstad komt u 's middags samen. Hier krijgt u een welkomstdrankje aangeboden. Hierna maakt u kennis met uw quizmaster van deze avond.

Quiznight

Hij ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een leuk sfeertje. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De quizmaster maakt de scores bekend. Welk team is het beste? Hij zet dit winnende team in het zonnetje. Deze spelers krijgen eeuwige roem, maar ook een prijsje. Onze ervaren quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Samen op een borrelboot

Na de quiz stapt u aan boord van een borrelboot. U heeft deze boot privé met uw groep. De plezierjachten en gezellige terrassen aan de Roerkade zorgen direct voor een vakantiegevoel. Aan boord krijgt u tweemaal een drankje naar keuze pakken, en geniet u samen van verschillende lekkere hapjes. 

Rondvaart Roermond

Geniet met een glas in uw hand van de relaxte sfeer op het water! Bekijk de skyline van Roermond, met de Rattentoren, de Theresiabrug en natuurlijk de Munsterkerk. Aan de andere kant van het water ziet u de voorstad. Hier ziet u verschillend gekleurde historische pandjes. Om het vakantiegevoel compleet te maken vaart u langs stranden, hippe beachclubs en jachthavens. Laat u verrassen tijdens deze afwisselende vaartocht.  

Driegangen keuzediner

U sluit deze gezellige dag af met een driegangen keuzediner. De chefkok zorgt voor een gevarieerde kaart en gerechten van goede kwaliteit. Het zijn toegankelijke keuzes, zodat u zeker weet dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Per gang kiest iedereen uit de verschillende gerechten.  

Heeft u mensen met voedselallergieën of dieetwensen in uw groep? Geef dit aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart het hele jaar, elke dag van de week. U vaart met uw groep in een eigen privéboot met schipper. Dit is een boot die gesloten kan worden als het nodig is. Er zijn toiletten aan boord. In de zomer geniet u van de koelte op het water en de vrolijke drukte om u heen. In de winter vaart u comfortabel in een verwarmde boot en bekijkt u de feestelijk verlichte stad vanaf het water. 

Reserveer dit gezellige uitje voor uw groep. Ga met z'n allen ontspannen borrelen en fanatiek quizzen!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 15 € 105 € 114,45
16 - 30 € 91 € 99,19
31 - 54 € 86 € 93,74
Inclusief
· Welkomstdrankje
· Quiznight in gezellige privéruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· Privé borrelboot met schipper
· Rondvaart van 70 minuten
· Aan boord 2 bier/wijn/fris en 3 keer een hapje. Op tafel staan zoutjes/nootjes.
· Driegangen keuzediner

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Welkomstdrankje
15.45 uur Quiz
17.00 uur Borrelboot
18.20 uur Keuzediner

  • Meer dan 150.000 deelnemers
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 100 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag


Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790, of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Keurmerk groepsuitjes