Borrelboot Quiznight Breda - NIEUW! -


Dit bedrijfsuitje in Breda valt gegarandeerd in de smaak: Stap aan boord van een borrelboot, neem het tegen elkaar op tijdens de quiz, en ga daarna met z'n allen uit eten! 

  • Borrelboot: rondvaart door Breda op privéborrelboot met hapjes drankjes aan boord
  • Quiznight: gevarieerde quiz met eigen quizmaster
  • 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Samen op een borrelboot door Breda

Aan het einde van de middag komt u samen in Breda en stapt u aan boord van een rondvaartboot. De schipper ontvangt u hartelijk en neemt u met veel plezier mee voor een mooie vaartocht. Onderweg krijgt u hapjes aangeboden en zijn de drankjes (bier, wijn, fris) onbeperkt inclusief.

Rondvaart Breda

U vaart langs het beroemde Spanjaardsgat, een waterpoort vlakbij het Kasteel van Breda. Het kasteel uit de 14e eeuw is goed te zien vanaf het water. Hier is de Koninklijke Militaire Academie gevestigd. U pakt op deze route zelfs een stukje groen mee (het Valkenbergpark). Geniet met een glas in uw hand van het contrast tussen de drukte in de stad en de rust op het water. 

Quiznight

Als u weer aan land gaat begint uw quiznight bij een mooi restaurant in het centrum. De quizmaster ontvangt u in een speciaal voor uw groep gereserveerde ruimte. Op een scherm krijgt u een gevarieerde quiz voorgeschoteld met originele vragen. Bundel uw krachten en probeer met uw team zoveel mogelijk punten te verdienen! De gezellige muziekfragmenten en beeldvragen zorgen direct voor een goede vibe. U kunt de score nog eens ophalen bij de meerkeuzevragen. Het blijft spannend tot het einde! 

Prijsuitreiking quiz

De scores zijn bekend! Hoe heeft uw team het er vanaf gebracht? Het winnende team wordt in het zonnetje gezet en ontvangt onder luid applaus een prijsje. Onze quizmaster maakt er elke keer weer een feestje van. 

Diner: 3 gangen keuzemenu

U schuift aan in één van de leukste restaurants van Breda. Hier sluit u dit uitje samen af met een verzorgd driegangendiner. U heeft bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Dieetwensen of voedselallergieën? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken in Breda samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Wanneer kunt u dit uitje doen?

De borrelboot vaart van maart t/m november. U kunt dit uitje in deze periode elke dag van de week reserveren. U vaart in een sloep(en) die deels overkapt kunnen worden en krijgt hier per sloep een schipper bij.

De combinatie van ontspannen borrelen en fanatiek quizzen maakt dit het ideale bedrijfsuitje!

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 25 € 96 € 104,64
26 - 50 € 89 € 97,01
51 - 80 € 85 € 92,65
81 - 100 € 80 € 87,20
Inclusief
· Privé borrelboot(boten) met schipper
· Rondvaart van 1 uur (maart t/m november mogelijk)
· Aan boord onbeperkt bier/wijn/fris en 4 hapjes
· Quiznight in afgeschermde ruimte, onder leiding van een quizmaster
· Prijsuitreiking
· 3 gangen keuzemenu

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
16.00 uur Borrelboot
17.15 uur Quiz
18.30 uur Keuzemenu

Liever andere tijden? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie