Uitjes voor groepen in Duitsland

Stadsarrangement biedt, via haar zusterbedrijf Stadterlebnisse, originele bedrijfsuitjes aan in de mooiste steden van Duitsland, zoals Aachen, Keulen, Düsseldorf en Münster. Wij hebben een team van experts in huis die alles weten over dit prachtige buurland. Met meer dan 82 miljoen inwoners is Duitsland het dichtstbevolkte land van Europa. De mogelijkheden om hier een bedrijfsuitje, personeeldag, of teamuitje te organiseren zijn eindeloos.

Een arrangement kunt u al boeken voor groepen vanaf 6 personen. U kunt kiezen voor zowel creatieve, sportieve, actieve en culinaire activiteiten of voor een combinatie hiervan. Alle steden die wij aanbieden vind u op onze website. Voor meer steden en uitjes kunt u ook direct op onze Duitse website kijken: www.stadterlebnisse.de. Hier zijn talloze uitjes te vinden die in het Duits of Engels kunnen worden gedaan. Heeft u vragen voor een andere stad of een ander uitje, bel of mail ons gerust. Onze Duitse collega's spreken ook Nederlands en Engels.

U kunt onze arrangementen eenvoudig online reserveren. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor meer informatie per email of telefonisch via +49 32212295651.


Aachen Dresden Hamm Krefeld Neuss Siegen
Augsburg Düsseldorf Hanau Leipzig Nürnberg Soest
Bamberg Duisburg Hannover Leverkusen Oberhausen Solingen
Bayreuth Erfurt Heidelberg Lindau Offenbach Stralsund
Berlin Erlangen Heilbronn Lippstadt Oldenburg Stuttgart
Bielefeld Essen Hildesheim Lübeck Osnabrück Trier
Bochum Flensburg Ingolstadt Ludwigshafen Paderborn Tübingen
Bonn Frankfurt Jena Lüneburg Passau Ulm
Braunschweig Freiburg Kaiserslautern Magdeburg Pforzheim Weimar
Brandenburg Friedrichshafen Karlsruhe Mainz Pirmasens Wiesbaden
Bremen Fulda Kassel Mannheim Potsdam Wilhelmshaven
Bremerhaven Gelsenkirchen Kempten Marburg Quedlinburg Wolfsburg
Chemnitz Gera Kiel Mönchengladbach Regensburg Worms
Cottbus Göttingen Kleve München Rosenheim Würzburg
Darmstadt Görlitz Koblenz Münster Rostock Wuppertal
Dessau-Roßlau Halle Köln Neubrandenburg Saarbrücken Zwickau
Dortmund Hamburg Konstanz Neumünster Schwerin  

Teambuilding

Samen iets ondernemen kan leiden tot verrassende resultaten binnen een groep. Als u voor een goed resultaat van elkaar afhankelijk bent is het erg belangrijk dat u binnen een team of groep volgens bepaalde normen en waarden met elkaar omgaat. Als u elkaar wat beter wilt leren kennen, dan is een gezamenlijk uitje in een hele andere omgeving de ideale vorm van teambuilding. Maakt u eens gebruik van onze bijzondere arrangementen in Duitsland. Een kleine stap over de grens, maar een uitdagende en spannende trip voor het hele team! Meer informatie over een teamuitje in Duitsland vindt u hier.

Groepsuitje 

Of wilt u misschien de stad beter leren kennen met een leuke speurtocht langs de vele highlights die bijvoorbeeld Keulen, Düsseldorf, Münster of Aaken rijk zijn. 

De reden om een uitje of een kerstuitje te organiseren in Duitsland kan uiteenlopend zijn. Dit kan een vrijgezellenfeest zijn, een gezellig personeelsuitje of een teambuildingsdag. Er hoeft natuurlijk niet altijd een reden te zijn, gezellig samenzijn kan ook een uitgangspunt zijn. Het kiezen voor een plek in het buitenland is toch net even iets anders dan in eigen land en dat maakt zo'n dag extra speciaal! Al onze evenementen vinden plaats in het centrum van de steden en zijn zodanig samengesteld dat zowel jong als oud hier aan mee kan doen.

Aangesloten bij Keurmerk Groepsuitjes

Wij hebben al voor veel bedrijven, instellingen en particulieren zo'n leuke dag mogen organiseren in Duitsland en doen dit ook graag voor u. Wij zijn voor u een betrouwbare partner, want wij dragen het Keurmerk Groepsuitjes. Ons bedrijf is verplicht om te werken volgens vastgestelde afspraken en richtlijnen. Deze worden regelmatig gecheckt door onafhankelijke auditors, zodat u verzekerd bent van een kwalitatieve partner waar u uw groepsuitje onderbrengt. Wilt u meer weten over onze werkwijze of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact met ons op, dit kan telefonisch of per e-mail.