Bedrijfsuitje, personeelsuitje, groepsuitje of teamuitje in Den Haag

Den Haag is met circa 475.000 inwoners de op twee na grootste stad van Nederland. 'Die Haghe' werd in de chronieken al genoemd in 1230. In 1806 kreeg Den Haag haar stadsrechten. Deze bruisende stad is een prachtige omgeving voor uw bedrijfsuitje of teamuitje. Den Haag weet het culturele aanbod aangenaam te combineren met gezellige kroegjes en restaurants en natuurlijk Scheveningen en het strand wat erg dichtbij ligt!

Uniek bedrijfsuitje of groepsuitje in Den Haag

Den Haag is een fantastische, vernieuwende en gezellige stad! In het historisch centrum met grachten, authentieke panden, sfeervolle restaurants en een zeer divers winkelaanbod, bied het werkelijk een garantie voor uw geslaagde uitje!

Den Haag is een belangrijke stad in Nederland. Zo zit hier de regering van Nederland met de Eerste en Twee Kamer. Het Binnenhof is het middelpunt van het plein en rond het plein staan alle belangrijke gebouwen, zoals de Ridderzaal en het wel bekende Torentje. Een ander belangrijk gebouw in Den Haag zijn de drie paleizen; Paleis Noordeinde, Paleis Huis ten Bosch en Vredespaleis.

Een leuk teamuitje door Den Haag is de GPS-tocht. Dit is een tocht met allerlei puzzels door Den Haag heen. Zo komt u langs alle trekpleisters in de stad! Na de GPS-tocht gaat u gezellig het centrum in om daar een hapje en drankje te nuttigen.

Wij van Stadsarrangement bieden u dan ook de meest uiteenlopende activiteiten aan voor uw persoonlijke teamuitje,personeelsuitje of uw bedrijfsevent in Den Haag.

 resultaten per pagina
Zoekt u een leuk teamuitje in Den Haag? Verras uw collega's met een spelletjestoernooi in een fijne ambiance. Gezelligheid en hilariteit verzekerd!
Ganzenborden in het echt in hartje Den Haag? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Ga uit uw dak tijdens deze superleuke Pubquiz. Vier uw teamuitje in Den Haag. Vragen in alle categorieën, dus iedereen kan winnen!
Tijdens deze djembé workshop leert u te spelen op dit boeiende instrument. Het bedrijfsuitje wordt afgesloten met een driegangen diner in het centrum van Den Haag.
     resultaten per pagina