Happen Stappen Varen Den Haag

Een populair bedrijfsuitje in Den Haag: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Lees meer over dit compleet verzorgde bedrijfsuitje:   

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Den Haag
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw teamuitje

Uw uitje begint in een van de mooiste bodega's van Den Haag, een historisch pandje aan een gracht. Met een beetje geluk vindt u een plaatsje op de terrasboot, waar u drie soorten heerlijke pincho's (pintxo's) geserveerd krijgt. Het zijn mooi opgemaakte Baskische tapas in een luxe uitvoering. Hierbij is een drankje inclusief.

Rondvaart door Den Haag

U stapt aan boord en vaart onder andere langs de Schilderswijk, de Paleistuinen, de Koninklijke Stallen en de Mauritskade. Voor geïnteresseerden wijdt uw gids uitgebreid uit over alles wat er te zien is.

Hoofdgerecht; vis, vlees of vegetarisch

In een gezellig restaurant gaat u vervolgens aan tafel om van het hoofdgerecht te genieten. De keuze is gevarieerd. Er staan vlees-, vis- en vegetarische gerechten op de kaart. Bovendien zijn nog eens twee drankjes inbegrepen. Na het hoofdgerecht haalt de gids uw groep op bij het restaurant. 

Stadswandeling door Den Haag

Samen met de gids loopt u een speciaal uitgestippelde route door het centrum van Den Haag. Den Haag is de stad van paleizen, niet alleen paleis Noordeinde en Huis ten Bosch, maar ook het Vredespaleis (Internationaal gerechtshof) kunt u hier vinden. Het meest bekend is natuurlijk het Binnenhof met de hofvijver en het mooie Mauritshuis hier vlakbij. Maar Den Haag heeft ook meerdere gezellige pleinen te bieden die omringd zijn door restaurantjes in historische panden.

Tijdens de wandeling is er aandacht voor een aantal bekende bezienswaardigheden, maar ook voor mooie straatjes en onontdekte steegjes. U hoort leuke verhalen over zowel het heden als het verleden van een echte Hagenaar. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Afsluiting van uw bedrijfsuitje

Het derde restaurant heeft een gezellige tafel(s) voor u vrijgehouden. Hier geniet u samen van een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. U sluit dit afwisselende uitje af met een kopje koffie of thee. 

In welke restaurants gaat u eten?
In Den Haag werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en het eten.

Dieetwensen of allergieën?
Geen probleem! Geef het aan ons door. We zorgen ervoor dat iedereen onbezorgd mee kan doen.

Wanneer kunt u dit uitje doen?
Elke dag van de week. Het arrangement met de hieronder genoemde tijdsindeling is mogelijk van 1 april t/m 31 oktober. Van 1 november tot en met 30 maart worden de rondvaarten ingekort en zijn ze op aanvraag. De boten zijn (vanwege de lage bruggen) altijd open.

Reviews Happen, stappen, varen Den Haag

Mevrouw Huibers:  "Locaties eten en drinken heel leuk en goed. Vaartocht heel leuk, met leuke gids die met humor leuke dingen te vertellen had. Wat goed dat jullie contact met ons opnamen, via restaurant, omdat we zo laat bij de laatste locatie aankwamen.
Vikita Nieuwenhuize: "
Arrangement was erg leuk in elkaar gezet, alles was al geregeld. Erg fijn. Contact met Stadsarrangement was prima. Snelheid handelen + klantvriendelijkheid was goed."

Verras uw collega's met dit afwisselende top tien bedrijfsuitje in Den Haag!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 95 € 103,55
15 - 30 € 93 € 101,37
31 - 60 € 91 € 99,19
61 - 200 € 88 € 95,92
Inclusief
· Spaanse ontvangst met heerlijke pincho's inclusief 1 drankje
(indien de bodega niet beschikbaar is: Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar))
· Rondvaart door Den Haag (1,5 uur)
· Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
· Stadswandeling (1 uur) met lokale stadsgids (bij grotere groepen meerdere gidsen)
· Dessert naar keuze of (petit) grand dessert inclusief koffie of thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Voorgerecht
17.00 uur Rondvaart
18.45 uur Hoofdgerecht
20.15 uur Stadswandeling
21.15 uur Dessert
22.00 uur Einde (schatting)

Eerder of later beginnen?
U kunt ook eerder beginnen en wat vrije tijd inplannen. Of u doet dit bedrijfsuitje als luncharrangement. Heeft u hier vragen over? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie