Chocolade maken in Den Haag

Na het welkomstdrankje volgt u een chocoladeworkshop. U sluit de dag af met een geslaagd etentje. Nodig uw collega's uit voor dit smakelijke bedrijfsuitje in Den Haag:  

  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
  • Proeverij van verschillende chocoladesoorten
  • Doosje zelfgemaakte bonbons (500 gram) om mee te nemen
  • 3 gangen keuzemenu in een gezellig restaurant

Goed begin van uw bedrijfsuitje in Den Haag

De Haagse binnenstad heeft alles wat een stad moet hebben: U vindt hier een internationaal aanbod van restaurants, leuke achterafstraatjes, wereldberoemde bezienswaardigheden en last but not least: de gezellige grachten. Een perfecte stad voor een personeelsuitje! In hartje stad ontmoet u elkaar in een restaurant. U krijgt een welkomstdrankje aangeboden. Na gezellig te hebben bijgepraat maakt u kennis met de patissier die uw groep zal begeleiden. 

Chocoladeproeverij: waar houdt u van?

De patissier zet meteen uw zintuigen - zien, horen, voelen, ruiken en proeven - op scherp. U proeft een aantal chocoladesoorten tijdens een introductie over de herkomst van cacao, de soorten cacao, en de bewerking ervan. Welke chocolade vindt u het lekkerst? Hierna ziet u wat de verschillende mogelijkheden zijn. De patissier legt uit welke ingrediënten u als vulling kunt gebruiken, en hoe u dit kunt doen. U kunt bijvoorbeeld werken met crèmevulling, ganache of gezouten caramel. Proeven mag! Ten slotte ziet u hoe u de bonbons kunt doorhalen en mooi op kunt maken.

Bonbonworkshop in Den Haag

Nu gaat u zelf aan de slag met het vullen van de bonbons. Bij het samenstellen kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Voor welke smaakcombinaties kiest u? Lukt het 'doorhalen' van de bonbons? De patissier helpt natuurlijk waar nodig. Als u tevreden bent over de bonbons gaat u ze garneren. Hiervoor kunt u ook weer chocolade gebruiken. Of heeft u liever een topping? U kunt kiezen uit toppings als chocoladedecoraties, suikerparels of noten. Iedereen heeft aan het einde van de chocoladeworkshop een doosje met zelfbedachte en zelfgemaakte bonbons (500 gram) om trots op te zijn.

Diner: 3 gangen keuezemenu  

U neemt afscheid van de patissier en schuift aan in een mooi restaurant in hartje stad. Hier krijgt u een driegangendiner aangeboden. Iedereen heeft bij elke gang de keuze uit een gevarieerd menu. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Zijn er deelnemers met voedselallergieën of speciale wensen? Geef het aan ons door! Wij zorgen voor voldoende alternatieve gerechten. We werken in Den Haag namelijk nauw samen met verschillende partnerrestaurants. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn. Eet smakelijk! 

Reviews Chocolade maken in Den Haag:

Wageningen University & Research: "De chocolade workshop is uitstekend bevallen, complimenten en dank dus!"
Consumentenbond: "Het chocolade maken was heel leuk, iedereen vond het een geslaagd idee (het was een verrassing wat we gingen doen) alleen ging de gastheer voor een aantal mensen wat te snel in zijn verhaal. Het diner was goed, dit soort diners zijn eigenlijk het gezelligst aan een ronde tafel, maar dit is een detail."

Trakteer uw collega's op dit geslaagde personeelsuitje in Den Haag!

Groepsgrootte
10 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 82 € 89,38
15 - 30 € 72 € 78,48
31 - 60 € 69 € 75,21
Inclusief
· Ontvangst met een welkomstdrankje
· Chocoladeworkshop o.l.v. professionele patissier
· Proeverij van verschillende chocoladesoorten
· Doosje met 500 gram zelfgemaakte bonbons
· 3 gangen keuzemenu in de binnenstad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
15.30 uur Ontvangst
16.00 uur Chocoladeworkshop
17.30 uur Keuzemenu

Andere tijdsindelingen zijn ook mogelijk! Neemt u contact met ons op als u vragen heeft?

Reserveren Meer informatie