Bedrijfsuitje, groepsuitje, teamuitje of personeelsuitje in Haarlem

Haarlem ontstond als een nederzetting aan de rivier het Spaarne en kreeg in 1245 stadsrechten van Graaf Willem II. De mooie binnenstad van Haarlem kent vele oude straatjes en monumenten, allemaal op loopafstand van elkaar. Uitermate geschikt voor uw bedrijfsuitje. In Haarlem bieden we een breed scala aan activiteiten voor een geslaagd teamuitje.

Een uniek bedrijfsuitje of groepsuitje in Haarlem

Het Haarlem van nu telt 150.000 inwoners en is vooral een gezellige stad met vele mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de selectie arrangementen die Stadsarrangement.nl voor u heeft ontwikkeld voor uw personeelsuitje. Haarlem staat garant voor een unieke sfeer en veel gezelligheid. Boek nu het uitje waar nog jaren over gepraat gaat worden.

Je zult het niet verwachten, maar Haarlem is de leukste winkelstad van Nederland. Een van de leukste uitjes in Haarlem is dan ook 'proef, kijk en beleef Haarlem'. Hier ontdekt u de leuke winkelstraten en gezellige winkeltjes, in combinatie met het beleven van de beste koffie en espresso bij een barista in Haarlem.

Na de barista gaat u verder naar een chocolatier en daar proeft u de welbekende Haarlemse biervaatje en puntzak Oudhollandsche Gaapertjes. Daarna sluit u de dag af bij een brouwerij.

Toch wat anders dan de proef, kijk en beleef Haarlem uitje? Hieronder vindt u nog veel meer uitjes in Haarlem!

 resultaten per pagina
Ganzenborden in het echt in hartje Haarlem? Het is mogelijk tijdens dit speciale teamuitje waarbij u de stad op een leuke manier ontdekt en afsluit met een mooie vaartocht compleet met een drankje ...
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Wie zag mevrouw Butterfly het laatst in levenden lijve? Dit personeelsuitje in Haarlem behelst heerlijk dineren én een moord oplossen!
Daag uw collega's uit voor een Wie-is-de-Mol avontuur! Beleef dit originele personeelsuitje in Haarlem. Ontmaskert u de spion in uw team? Of bent u zelf…
Beleef een gezellig bedrijfsuitje in Haarlem. Test uw kennis. Laat ondervragen over uiteenlopende onderwerpen en win de prijs!
Op zoek naar een personeelsuitje in Haarlem? Deze oer-Hollandse quiz met collega's is hilarisch. Hij is gebaseerd op Ik Hou Van Holland!
     resultaten per pagina