How to lose a Million Haarlem

Begin met een kapitaal en raak pijlsnel berooid! Speel dit knotsgekke bedrijfsuitje in het bruisende stadshart van Haarlem!

Hartelijk ontmoetingspunt van uw personeelsuitje

De meest ideale locatie om elkaar te begroeten is een sfeervol eetcafé in de binnenstad. Na een aangenaam welkom wordt u vertroeteld met iets te drinken. Onze spelcoach vraagt om een moment stilte. Het altijd leuke en avontuurlijke spel wordt kort uitgelegd. 

Grappige taakjes uitvoeren op schilderachtige locaties in de stad!

Dit is jullie kans om een grote som geld te verdienen. De taak is simpel: bewijzen dat jullie de erfenis waard zijn. Daarom krijg je de beschikking over een som geld die zo snel mogelijk goed besteed moet worden.
Elk team ontvangt toegang tot een speciale app, geladen met vragen en opdrachten die op bepaalde plekken in de stad verschijnen. Deze uitdagingen variëren van stadsweetjes tot algemene kennis en hilarische foto-opdrachten. Extra spanning komt om de hoek kijken wanneer u virtuele vallen kunt zetten of directe duels kunt aangaan met andere teams op bepaalde locaties.
Kruip in de rol van slimme strateeg en verlies als eerste 1 miljoen. Het spel biedt verrassende wendingen en uitdagingen die teamwork en strategisch denken vereisen.

Prijsuitreiking en drankje

Na afloop van het spel komt u weer samen op de startlocatie. Onder het genot van een drankje laat de spelleider de foto's zien die de verschillende teams onderweg gemaakt hebben. Hoe origineler, hoe meer geld er van de rekening verdween. Het bekijken van deze foto's is altijd een hilarisch onderdeel. Hierna krijgt u de eindstand te zien. Onder luid applaus wordt de top 3 in het zonnetje gezet en krijgt het winnende team een prijsje uitgereikt door de spelleider.

Een culinair feestje als kers op de taart

Als deze City Outdoor Game ten einde is en de winnaars hebben hun prijs ontvangen, is het tijd om lekker te gaan eten. Er staat een driegangenmenu op de planning. Het biedt volop keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Collega's die niet alles mogen of kunnen eten, kunnen vanzelfsprekend rekenen op onze flexibiliteit.

Review How to lose a million Haarlem

Kenneth: "Het was een leuke dag! Een leuk spel en tevens mooi weer, niet onbelangrijk. Iedereen was erg enthousiast. Leuk spel, goed georganiseerd. Tijdsduur van het spel was ook goed. Het eten was ook goed."

Na afloop kijken u en uw collega's terug op een zorgeloos verlopen groepsuitje, tot in de puntjes gecoördineerd.

Groepsgrootte
15 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 24 € 85 € 97,75
25 - 39 € 81 € 93,15
40 - 100 € 79 € 90,85
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- 3 uur durend stadsspel
- Gebruik maken van Smartphones
- Instructeur
- Prijsuitreiking met afsluitend drankje
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie