Bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamuitje of ander groepsuitje in Eindhoven

Eindhoven ontstond op een hoger gelegen stuk land tussen de rivieren de Dommel en de Gender en kreeg al in 1232 haar stadsrechten. Ondertussen telt Eindhoven meer dan 225.000 inwoners en is daarmee de 5e stad in Nederland.

Gezellige bedrijfsuitje in Eindhoven

Het Eindhoven van vandaag is een moderne stad die veel te bieden heeft, een ideale stad voor een leuk groepsuitje, personeelsuitje of teamuitje. Het moderne 'Blob gebouw' naast het Philips hoofdgebouw is dan ook wel typerend voor de lichtstad. Andere moderne kunstwerken in Eindhoven zijn de 'Flying Pins', vliegende pionnen, en het Evoluon. Het Evoluon is een discusvormig gebouw waar vele verschillende evenementen plaatsvinden.

Beleef een prachtige teambuildingsdag of groepsarrangement in deze Brabantse stad.

Een leuk bedrijfsuitje in Eindhoven is de Fotografie Workshop. Hierbij maakt u foto's van de verschillende en aparte kunstwerken en gebouwen in Eindhoven. Ontdek Eindhoven met een camera in uw hand en leer het maken van professionele foto's van een beroepsfotograaf. Na deze Workshop kunt u professionele foto's maken. Om de dag af te sluiten gaat u het gezellige centrum in om daar wat te eten in een restaurant.

Een ander leuk bedrijfuitje in Eindhoven is het Solex arrangement; ontdek de omgeving van Eindhoven met een Solex. Je gaat langs alle bezienswaardigheden in Eindhoven en ontdek ook de dorpjes rond Eindhoven met de Solex. Ook hebben we een tussenstop in een karakteristiek dorpje om daar koffie en gebak te nuttigen. Daarna gaan we weer naar het centrum om de dag af te sluiten met een driegangen diner.

Hieronder staan nog een aantal andere bedrijfsuitjes in Eindhoven van Stadsarrangement.

 resultaten per pagina
Een zonnig bedrijfsuitje in Eindhoven: u gaat salsadansen en cocktails shaken! U sluit het personeelsuitje, bedrijfsuitje of groepsuitje af met een heerlijk diner.
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk teamuitje, groepsuitje, bedrijfsuitje of personeelsuitje in Eindhoven!
Samen genieten van het Eindhoven en omgeving terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Eindhoven!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Eindhoven.
     resultaten per pagina