Walking Dinner Eindhoven

Een ontspannen bedrijfsuitje in Eindhoven: Omdat u in elk restaurant naast iemand anders zit, zit er schwung in de avond. U wisselt het eten af met een vrolijke wandeling. Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Eindhoven

In de binnenstad van Eindhoven komt u aan het begin van de avond samen. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling met lokale gids

De gids staat bij het restaurant klaar voor uw groep. Hij heeft speciaal voor dit groepsuitje een mooie route uitgestippeld door Eindhoven. U hoort onderweg leuke verhalen, waarbij de gids ervoor zorgt dat hij goed inspeelt op de sfeer binnen uw groep. Eindhoven combineert historie met moderne architectuur, en dat maakt deze wandeling afwisselend. De stad staat bekend vanwege de Dutch Design week, en het Strijp-S gebied. Op dit voormalige industrieterrein hebben de oude fabrieken van Philips een nieuwe hippe bestemming gekregen. Hier zijn bijvoorbeeld trendy boetieks en jonge designers te vinden. 

Eindhoven noemt zichzelf 'de innovatieve technologieregio'. Alleen al de Technische Universiteit heeft meer dan tienduizend studenten. En dan is er ook nog de Design Academy. Wat u hier tijdens de wandeling van merkt is dat deze studenten ervoor zorgen dat Eindhoven een levendige stad is met veel leuke restaurants en terrasjes. U pikt op deze route een aantal historische hoogtepunten mee, u bewondert de moderne architectuur en u ziet de verschillende gezichten van de wederopbouw. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids. 

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw personeelsuitje in Eindhoven

In weer een volgend restaurant in hartje stad sluit u dit afwisselende uitje samen af. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens bijpraten over deze afwisselende avond. Ondertussen geniet u samen van een lekker nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een (petit) grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (historie, Philips, moderne architectuur) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

U wisselt steeds van restaurant, en dus van gesprekspartner. Daarnaast maakt u met een eigen gids een verrassende wandeling. (In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids) Maak uw collega's blij met dit ontspannen avondje uit!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie