Personeelsuitje of teamuitje in Breda

Stadsarrangement biedt diverse mogelijkheden voor een groepsuitje of teamuitje in Breda. De naam Breda is afgeleid van 'Brede Aa'; het punt waar de rivier de Aa in de rivier de Mark uitmondde. In 1125 wordt er voor het eerst melding gemaakt van een nederzetting, genaamd Breda. Niet veel later in de 12e eeuw wordt het Kasteel van Breda gebouwd. De bourgondische stad telt 172.000 inwoners en is zeer geschikt als decor voor uw uitje of vrijgezellenfeest.

Bourgondisch bedrijfsuitje in Breda

Het Breda van nu is een bekende uitgaansstad. In de binnenstad zijn veel restaurants en kroegen te vinden op en rondom de centraal gelegen Grote Markt. Breda biedt volop keuze en is de ideale plek voor uw personeelsuitje of een ander gezellig uitje.

Het zal je dan ook niet verbazen dat het Kroegsport uitje heel populair is in de uitgaansstad. Speel de leukste kroegspelletjes in het gezellige centrum van Breda zoals een darttoernooi of sjoelcompetitie. Wat natuurlijk bij de kroeg hoort is bier, dus wat is er leuker dan een bier tap competitie. Sluit de avond af met een diner in het centrum van Breda.

Toch een wat rustiger uitje in het prachtige Breda? Misschien is dan de Walking diner wat voor uw bedrijf. Beleef het centrum samen met een gids die alle bijzondere plekjes van Breda laat zien en maak twee tussenstops bij twee gezellige Bredase restaurants.

Pas op! Brabantse nachten zijn lang!

Bekijk hieronder de andere bedrijfsuitjes in Breda.

 resultaten per pagina
Latte Macchiato, Espresso, Capuccino: U gaat zelf als 'Barista' aan de slag! Deze koffieworkshop is onderdeel van een heerlijk teamuitje in Breda.
Wie kent ze niet van TV, de Lama's. Tijdens de workshop Theatersport in Breda wordt u zelf ook even een Lama en leert u uw improvisatietalent sterk te verbeteren.
Samen genieten van het mooie Breda terwijl u op een Segway rijdt... U sluit af met een lekker etentje in hartje stad. Beleef dit bijzondere bedrijfsuitje in Breda!
Een ontspannen bedrijfsborrel met een gezellige winterquiz, voor u op maat gemaakt. Succes gegarandeerd! U geniet na tijdens een heerlijk diner in hartje Breda.
     resultaten per pagina