Bedrijfsuitje, personeelsuitje of teamuitje in Arnhem

Arnhem heeft 150.000 inwoners en is de hoofdstad van de provincie Gelderland. De naam Arnhem vindt haar oorsprong in de Germaanse woorden 'Arnu', wat Arend en 'heem' wat Thuis betekent. De geschiedenis van de stad dateert al van voor de Romeinse tijd. In 1233 kreeg Arnhem haar stadsrechten. Het tegenwoordige Arnhem heeft veel parken, waardoor de stad in 2008 uitgeroepen is tot 'groenste stad van Nederland'.

 

Gezellig bedrijfsuitje of personeelsuitje in Arnhem

Arnhem bied alles: zo is het culturele Nederlandse openluchtmuseum een trekpleister, maar ook de dierentuin Burgers Zoo. Op sportief gebied is Arnhem onze belangrijkste stad in Nederland. Zo trainen de beste sporters in het Nationaal Sportcentrum Papendal. In Papendal bereide de beste sporters zich voor op de grote sportevenementen zoals EK's, WK's en de Olympische Spelen.

Ook kunt u genieten van de mooie natuur in Arnhem. Park Sonsbeek is een mooi natuurpark. Dit park heeft ook een aantal prijzen gewonnen waaronder in 2012 het mooiste stadspark van Nederland.

Een leuk uitje in Arnhem is de Magic Dinnershow. Hier krijgt u allerlei leuke en verbazingwekkende goochel trucjes te zien. Tijdens deze act van twee en een half uur krijgt u een heerlijk driegangen diner opgediend.

Bekijk de arrangementen voor uw vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Arnhem op deze pagina. Ook leuk voor teambuildingsevents, teamuitstapjes of ander groepsuitjes.

 resultaten per pagina
Speel deze leuke Pubquiz met uw collega's. Vier uw bedrijfsuitje in Arnhem. De meest onverwachte vragen op alle terreinen, dus iedereen maakt kans!
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271

Per email

info@stadsarrangement.nl

Per post

Stadsarrangement
Lekerweg 72
1608 ME Wijdenes

Bel voor meer informatie over bedrijfsuitjes
E-mail voor meer informatie over teamuitjes
Keurmerk groepsuitjes