Schilderen als Bob Ross in Arnhem

Zet in no time een mooi natuurtafereel op met de methode van Bob Ross. Een creatieve workshop als origineel teamuitje in Arnhem!

Warm startpunt van het arrangement

Een plezierig meeting point van uw personeelsuitje is het zeker, dit lokale toprestaurant. Hier krijgt u een aperitief aangeboden.

'Er zijn geen grenzen, begin!'

Met zijn typische afro-achtige bos krullen en zijn vriendelijke voorkomen, is Bob Ross sinds zijn verscheiden (meer dan een decennium terug) onverminderd populair gebleven bij zondagsschilders. In zijn onvergetelijke schilder-tutorials bij de TROS genaamd The Joy of Painting verdiende hij de status van cultfiguur. Onder het werken door lardeerde hij zijn instructies met licht-filosofische uitspraken over het schilderen, waarvan de titel boven deze alinea een voorbeeld is.

De grote navolger Gary Jenkins biedt zijn eigen methode om snel te leren schilderen, zij het niet met landschappen, maar met bloemen en portretten.

Kennisoverdracht door een ervaren kunstenaar

  • Er is een schildersezel en penselen en kwasten voor elke collega
  • U leert bliksemsnel schilderen zoals Bob Ross het voorstond
  • Voor het ongedeerd meenemen van uw schepping is een speciale emballage te gebruiken

Gezellig nagenieten aan een rijk gevulde tafel

Na de spannende eindstrijd blijft u in dezelfde goed aangeschreven eetgelegenheid, gelegen in de prachtige binnenstad. Er staat een driegangenmenu op het programma. Het levert volop keuze per gang. Er zijn gerechten met vis en met vlees. Daarnaast is er een vegetarische optie. Voor collega's die bepaald voedsel niet mogen hebben, hebben wij uiteraard iets geregeld.

Wij danken de Bob Ross Foundation voor het levend houden van de nagedachtenis aan deze vakkundige schilder die zovele mensen plezier en voldoening in het schilderen heeft geschonken. Ons groepsuitje in Arnhem is mede dankzij hen steeds opnieuw succesverhaal!

Review personeelsuitje

Anoniem: "Iedereen heeft het bedrijfsuitje als erg gezellig bevonden. Bedankt Stadsarrangement!

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 89 € 102,35
15 - 30 € 87 € 100,05
31 - 60 € 83 € 95,45
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie