WhatsApp Moordspel Arnhem

Na een drankje lost u samen een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje in Arnhem:

  • Drankje in de binnenstad
  • Whatsapp moordspel (citygame in het centrum)
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant in hartje Arnhem

Begin van uw personeelsuitje 

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in hartje Arnhem. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U kunt hier ontspannen bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

Na de ontspannen borrel wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Arnhem

Arnhem heeft alles wat een stad moet hebben: vriendelijke mensen, gezellige pleinen, leuke straatjes en steegjes en mooie parken. En dan lig het ook nog eens aan het water. Natuurlijk is het spel zo gemaakt dat u langs mooie plekken komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Arnhem verrassingen tussen zitten.

Etentje: 3 gangen keuzemenu 

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Arnhem sluit u de dag samen af. Bij het driegangendiner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Review WhatsApp Moordspel Arnhem

COA: "Het arrangement was prima verzorgd. Er ging iets mis bij de voorgerechten, mensen wisten niet wat ze besteld hadden, maar dat loste het restaurant prima op! De feedback van collega’s was super. Iedereen heeft een leuke informele middag/avond gehad. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ga samen borrelen, los een moord op en sluit af met een etentje. Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Arnhem!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· WhatsApp Moordspel
· Diner: 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Geen probleem! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie