Een geslaagd bedrijfsuitje in Sneek

Varen over de grachten met een borrelplank binnen handbereik, samen een spannende citygame doen, de wind door uw haren tijdens een Segway tour of de competitie aanwakkeren met een leuke quiz; Sneek is een echter watersportstad en heeft veel te bieden. We hebben de leukste restaurantjes alvast voor u bezocht, en arrangementen samengesteld met de leukste activiteiten in de mooie historische binnenstad.  

Een uniek personeelsuitje voor uw groep

Weet u niet wat u dit jaar zou moeten kiezen? Of weet u het juist heel precies maar u kunt het niet kant en klaar vinden? Dan zijn wij uw partner! We vragen u kort maar krachtig het hemd van het lijf en komen vervolgens met een arrangement op maat voor een perfect aansluitend personeelsuitje. Eén telefoontje en we nemen u met veel plezier alle organisatie uit handen. Vraagt u een gratis offerte aan?

 resultaten per pagina
Beleef een uniek teambuilding avontuur waarbij u met z'n allen gaat duiken en ontdek de bijzondere wereld onder water tijdens dit personeelsuitje.
Bij dit opwindende bedrijfsuitje in Sneek ontdekt u de mooiste plekjes terwijl u zijdelings een moord oplost. Heeft u de beste speurders in uw ploeg?
 resultaten per pagina
  • Meer dan 135.000 deelnemers
  • Ruim 14 jaar ervaring
  • Voor groepen vanaf 10 personen
  • In meer dan 68 steden
  • Keurmerk groepsuitjes
  • Offerte binnen één dag

Als u meer wilt weten over een bedrijfsuitje, groepsuitje of personeelsuitje neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Telefonisch

Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
+31 (0)85-2733790,
+31 (0)6-22791271 of
+32 (0)380-83409

Per email

info@stadsarrangement.nl info@stadsarrangement.be

Helpdesk

Komt u er niet uit? Laat ons u helpen!
Keurmerk groepsuitjes