Schilderen als Bob Ross in Sneek

Ontdek de oude meester in uzelf. Met de technieken van Bob Ross maakt iedereen een topstuk. Boek dit personeelsuitje in Sneek!

Plezierig onthaal in een plaatselijke eetgelegenheid

De lancering van uw bedrijfsuitje vindt plaats in een plaatselijk etablissement. Uw gezelschap wordt heerlijk verwend met een uitstekend drankje.

'Heen en weer, laag na laag'

Bob Ross is veelvuldig verweten dat hij 'fastfoodkunst' vervaardigde. Binnen een half uur had hij een schilderdoek gevuld met prachtige taferelen uit de natuur, zoals een bomenrij, een waterval en een besneeuwde bergflank. Vergeten wordt vaak zijn omvangrijke verdiensten op het gebied van de landschapskunst. Enorme aantallen liefhebbers zijn door de tutorials van Bob gaan schilderen. En niet alleen zijn schilderkunst heeft hem voor de vergetelheid behoed, ook zijn lichtvoetige, stimulerende performance met zelfbedachte uitdrukkingen die al die tijd gebruikt blijven worden, is hier debet aan.

Een gecertificeerde kunstenaar leert u de basis

  • Er is een ezel met doek en penselen en kwasten voor elke collega
  • Voor u het weet hanteert u de penseel, het palet en de kwast alsof u nooit iets anders heeft gedaan
  • Voor uw pas gecreëerde kunstwerk stellen wij een speciale verpakking ter beschikking, waarmee u het makkelijk mee naar huis kunt nemen.

Opgetogen een goed restaurant bezoeken

Bruisend als Sneek is, zijn er legio eetgelegenheden om voor uw teamuitje uit te kiezen. Wij selecteerden een van de best aangeschreven restaurants in de intieme binnenstad. De menukaart biedt naast vis namelijk een uitgebreide keuze aan vlees- en vegetarische gerechten. Voor aanwezigen die niet alles mogen eten, maakt de chef-kok een aangepaste maaltijd klaar.

De Bob Ross Foundation ontwikkelt cursussen en houdt de herinnering aan de kunstschilder levend. Ons afdelingsuitje in Sneek is mede aan hun inspanningen te danken.

Groepsgrootte
12 - 60 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 85 € 97,75
15 - 30 € 82 € 94,30
31 - 60 € 79 € 90,85
Inclusief
- Welkomstdrankje
- Workshop "Schilderen als Bob Ross"
- Gebruik van materialen en beschermend schort
- Zelfgemaakt schilderij in beschermende doos
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie