Happen Stappen Varen Sneek

Een bedrijfsuitje uit onze top tien: Ga samen uit eten (incl. drankjes) in 3 verschillende restaurants, geniet van een relaxte rondvaart en maak een mooie stadswandeling. Maak uw team blij met dit ontspannen bedrijfsuitje in Sneek: 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar), inclusief 1 drankje
  • Rondvaart door Sneek
  • Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
  • Stadswandeling met lokale gids
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie of thee

Begin van uw bedrijfsuitje

Uw uitje begint in de binnenstad van Sneek, oftewel Snits. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten (indien beschikbaar). Inclusief een drankje.

Rondvaart Sneek

Hierna stapt u aan boord, in hartje stad. U maakt een mooie vaartocht door één van de elf steden van Friesland. De rust op het water zorgt direct voor een relaxt gevoel. U vaart over de stadsgrachten van Sneek, dus dan mag de historische Waterpoort natuurlijk niet ontbreken. Met de twee torens dé eyecatcher van Sneek! Vanwege de verbinding met de Friese meren is Sneek een populaire watersportstad. Dit is te merken als u tussen de andere watersporters vaart. U heeft direct een vakantiegevoel. Geniet van deze afwisselende vaartocht waarbij u vanaf het water een heel andere kijk krijgt op deze populaire Friese stad. 

Hoofdgerecht naar keuze

U gaat van boord en wandelt met zijn allen naar het volgende restaurant. Hier kiest iedereen ter plekke uit een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. Voor elk wat wils dus. Bij het hoofdgerecht zijn twee drankjes inclusief.

Stadswandeling met eigen gids

Na het diner haalt uw stadsgids uw groep op bij het restaurant. Hij heeft een mooie route van een uur voor u uitgestippeld. In deze tijd laat hij u een aantal highlights zien. Sneek is een historische stad. De Martinikerk springt eruit, met de mooie glas in lood ramen. Ook het monumentale Stadhuis is de moeite waard. In Sneek vindt u veel gezellige smalle straatjes, schitterende grachtenpanden en leuke terrasjes, al dan niet aan het water. De gids vertelt u de leukste verhalen over deze watersportstad en speelt leuk in op de sfeer in uw groep. De wandeling eindigt bij het derde restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Mooie afsluiting van uw teamuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi restaurant in hartje stad. Ditmaal voor een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. Inclusief koffie of thee na.

Alles geregeld

Alle restaurants bezoeken we persoonlijk. Per reservering maken we (op basis van beschikbaarheid) een selectie waarbij we zorgen voor een leuke variatie in restaurants, met korte loopafstanden. Allergieën of dieetwensen? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat iedereen zorgeloos kan genieten van een uitstekend verzorgd bedrijfsuitje. In de winter is er geen rondvaart en kunt u ons Walking Dinner reserveren.  

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje in het mooie Sneek!

Groepsgrootte
10 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 93 € 101,37
15 - 30 € 91 € 99,19
31 - 60 € 89 € 97,01
61 - 200 € 85 € 92,65
Inclusief
- Ontvangst met voorgerecht incl. 1 drankje
- Mooie wandeling met gids naar volgende restaurant
- Hoofdgerecht naar keuze inclusief 2 drankjes
- Avondvaartocht door Sneek
- Heerlijk Grand Dessert met afsluitend koffie of thee

Start 15.30 uur, einde ca. 22.00 uur.

Reserveren Meer informatie