Zoek de schat van piraat One-eye Venlo

Maak kennis met de mooiste highlights van Venlo tijdens deze spannende puzzeltocht door de stad!

Ontvangst

Uw teamuitje in Venlo begint met een ontvangst met een welkomstdrankje bij een gezellig restaurant.

Vind de piratenschat in Venlo

In het jaar 1516 leefde gedurende korte tijd de beroemde piraat One-eye in Venlo. Hij was erg op zichzelf maar vertelde op een avond in een kroeg over een schatkist met duizenden gouden dukaten. In Venlo had hij aanwijzingen achter gelaten over de vindplaats van deze schat. Lukt het u de vindplaats van de schat te achterhalen?
Met uw eigen smartphone en de speciale app lost u diverse raadsels en puzzels op die u dichter brengen bij de vindplaats van de schat. Daarnaast krijgt u ook vragen over diverse highlights van Venlo.

Hoe werkt het precies? De speciale app kan gedownload worden via de Google Play Store (Android), of via de de App Store (Iphone). Met een code start u uw versie van het spel op uw eigen smartphone. Op uw scherm ziet u de plattegrond van Venlo waarin u zelf beweegt. De rode pointers zijn de highlights van de stad. Nadert u de rode pointer op 15 meter, dan verschijnt er een vraag over deze highlight of een raadsel. Uw quest kan beginnen...

In teams of individueel

Het Zoek de schat spel kan gespeeld worden op de Iphone (IOS) of op een Android (o.a. Samsung) smartphone. Iedereen krijgt een eigen versie van het spel op zijn smartphone, je hoeft dus niet met een groepje 1 smartphone te delen. Het leukste is in groepjes van 4-6 deelnemers de stad in te gaan en dat iedereen de vragen zo goed mogelijk probeert te antwoorden. Aan het eind van het spel kan je je totaalscore vergelijken met anderen. Tijdens het spelen kan je ook de app pauzeren om bijvoorbeeld ergens een terrasje te pakken. 

Diner

U sluit dit bijzondere teamuitje in stijl af in een mooi restaurant in hartje Venlo. Hier krijgt u een heerlijk driegangen keuzediner aangeboden. Uiteraard wordt hierbij ingespeeld op de eventuele dieetwensen.

Groepsgrootte
6 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 55 € 63,25
10 - 30 € 52 € 59,80
31 - 60 € 49 € 56,35
61 - 200 € 48 € 55,20
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Zoek de schat spel waarbij iedereen het spel op zijn smartphone speelt (1,5 - 2 uur)
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie