Workshop Schermen Ieper

En Garde! Tijdens deze groepsuitstap leert u als geen ander de sabel te hanteren.

Schermen in Ieper

Uw scherminstructeur is een oud bondscoach of oud international. Hij zet zijn wereldwijde ervaring met veel plezier in om u kennis te laten maken met deze Olympische sport. Iedereen, ongeacht leeftijd of fysieke gesteldheid kan meedoen!

Allereerst krijgt u uitleg over de verschillende disciplines in de schermsport. Nadat iedereen vervolgens is voorzien is van een schermvest, sabel, handschoen en masker (fotomoment!) gaat u zelf letterlijk aan de slag.

U begint met een aantal basis voet- en armtechnieken. Als het moment daar is, wordt het spel complexer gemaakt met nieuwe technieken, tips en trucs. Iedereen is tegelijk bezig, u schermt in tweetallen en in teamverband. Niet alleen zijn alertheid, controle, durf en inzicht belangrijk, ook respect voor de ander is een sleutel tot succes.

De workshop wordt afgesloten met een flitsende finale. Afhankelijk van de groepsgrootte is dit individueel of in teamverband. Uiteraard worden grotere groepen door meerdere instructeurs begeleid.

Locatie

Deze groepsuitstap wordt georganiseerd op uw eigen locatie. Als u wilt dat wij de locatie in Ieper regelen is dat ook mogelijk, maar in dat geval komt er zaalhuur bij. Informeer naar de mogelijkheden.

Groepsgrootte
12 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
12 - 14 € 57 € 68,97
15 - 30 € 53 € 64,13
31 - 60 € 49 € 59,29
61 - 100 € 47 € 56,87
Inclusief
- Workshop schermen onder deskundige leiding
- Schermvest, handschoen, sabel, masker en verzekering

Reserveren Meer informatie