Wie is de verrader in Venlo?

Een gezellig teamuitje in Venlo. In de gezellige stadskern probeert u de verrader te betrappen. Net als in Wie Is De Mol?!

Ontmoet de anderen in een knus eettentje

Als gastvrije locatie voor uw bedrijfsuitje doet een plaatselijk restaurant wonderen. Met een lekker glaasje wordt u in de watten gelegd.

Wie is de verrader in het mooie Venlo

De enthousiaste spelinstructeur helpt u op weg met het spel. Na de eerste - individuele - opdracht weet u wie er in uw team zitten. Uw groep (van ca. 7 collega's) downloadt een speciaal ontwikkelde app om zo allerlei opdrachten uit te gaan voeren.

Terwijl teamgeest juist doorslaggevend is om deze opdrachten tot een succes te maken doet de mol er alles aan om het klaarspelen hiervan te ontregelen.

Aan het eind van het spel komt iedereen samen en wordt er een daverende finale gespeeld. Onder het genot van een drankje zijn er vervolgens leuke prijsjes voor het beste team en voor de mol van minst presterende team. Na drie uur, als het spel is beëindigd, staat u perplex hoe snel de tijd is gegaan.

Volop kiezen uit smakelijke lekkernijen bij uw groepsuitje

Als het spel gespeeld is, gaat u met zijn allen lekker nagenieten van een kostelijke maaltijd van drie gangen. Per gang is er uit een ruime diversiteit aan lekkernijen te kiezen.

Met een voldaan gevoel gaat u naar huis. Het was een sportief en prima verzorgd afdelingsuitje!

Groepsgrootte
15 - 200 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
15 - 39 € 82 € 94,30
40 - 60 € 78 € 89,70
61 - 80 € 75 € 86,25
81 - 200 € 72 € 82,80
Inclusief
- Ontvangst met een welkomstdrankje
- Spelbegeleiding Wie is de verrader spel
- Alle materialen voor het spel
- Prijsuitreiking en afsluitend drankje bij bekendmaking mollen
- Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie