WhatsApp Moordspel Sint-Truiden

Los een moord op in Sint-Truiden en nodig uw collega's uit voor deze afwisselende groepsuitstap:

  • Whatsapp moordspel (citygame in het centrum)

Begin van uw teambuilding in Sint-Truiden

Uw dag begint als u samenkomt in het centrum van Sint-Truiden. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

Daarna wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto.

Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur.

Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op?

Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen. Een aantal dagen na afloop van uw uitstap ontvangt u een link naar de vaak hilarische foto's die gemaakt zijn.

Citygame Sint-Truiden

Natuurlijk is het spel zo gemaakt dat u langs mooie plekken komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere locaties te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Sint-Truiden verrassingen tussen zitten. Sint-Truiden heeft een gemoedelijke sfeer. Loop samen door de smalle klinkerstraatjes, geniet van de vrolijke pleinen en ontdek de best bewaarde geheimen van de stad!

Reserveer deze gevarieerde groepsuitstap in Sint-Truiden!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
prijs
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 25 € 30,25
10 - 30 € 24 € 29,04
31 - 60 € 23 € 27,83
61 - 100 € 22 € 26,62
Inclusief
· WhatsApp Moordspel

U kunt starten op elk gewenst tijdstip.

Reserveren Meer informatie