WhatsApp Moordspel Eindhoven

Met z'n allen gaat u ontspannen borrelen en eten. Tussendoor lost u een moord op in de binnenstad van Eindhoven. Uw collega's zullen blij zijn met dit gevarieerde bedrijfsuitje:

  • Drankje in de binnenstad
  • Whatsapp moordspel (outdoor citygame)
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant in hartje Eindhoven

Begin van uw personeelsuitje 

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in het centrum van Eindhoven. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. Hier kunt u ontspannen bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

Na de ontvangst gaat u de stad in en wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Eindhoven

De aanwijzingen zijn op bijzondere plekken te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Eindhoven verrassende locaties tussen zitten. Eindhoven combineert historie met moderne architectuur, en dat maakt de stad afwisselend. In dé designstad van Nederland merkt u de dynamische sfeer. Het is een levendige en internationale studentenstad met verrassende architectuur en veel leuke restaurants en terrasjes. Perfect voor uw personeelsuitje!

Etentje: 3 gangen keuzemenu

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Eindhoven sluit u het uitje samen af met een driegangendiner. Iedereen heeft bij elke gang een gevarieerde keuze. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Ga samen borrelen, los een moord op en sluit af met een etentje. Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje in Eindhoven!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· WhatsApp Moordspel
· Diner: 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Keuzemenu

Liever een andere begintijd? Dat kan! Neemt u contact op?

Reserveren Meer informatie