WhatsApp Moordspel Deventer

Na een drankje lost u samen een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje in Deventer:

  • Drankje in de binnenstad
  • Whatsapp moordspel (outdoor citygame)
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant in hartje Deventer

Begin van uw personeelsuitje 

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in hartje Deventer. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U kunt hier ontspannen bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

Na de ontvangst gaat u de stad in en wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Deventer

Natuurlijk is het spel zo gemaakt dat u langs mooie plekken in de stad komt. Deventer heeft een prachtige skyline en een pontje om de stad in te komen. Het staat bekend om de Italiaanse sfeer in de smalle straatjes, maar heeft in de zomer ook één groot terras op de Brink. Een gezellige stad voor uw bedrijfsuitje! De aanwijzingen zijn op bijzondere plaatsen te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Deventer verrassende locaties tussen zitten.

Diner: 3 gangen keuzemenu

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Deventer sluit u het uitje samen af. Bij het driegangendiner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Review Whatsapp Moordspel Deventer

Basisschool de Wizard: "Hoe beoordeelt u het arrangement inhoudelijk? Dikke 9."
De heer Boersma: "Inhoudelijk was het arrangement prima. De groepen deden 2-2,5 uur over de tocht en hadden er plezier in. Bij het opstarten waren er wat problemen omdat het te bellen nummer niet leek te kloppen. Uiteindelijk goed gekomen en leuk app contact gehad. Goed opgezette tocht."

Dienst Apotheek Salland: "We hebben een heel leuke avond gehad! De opdrachten waren gevarieerd en soms moest je toch even goed nadenken over het antwoord. Hoe beoordeelt u het arrangement inhoudelijk? 8; Hoe was het contact met Stadsarrangement (snelheid handelen, klantvriendelijkheid etc.) 9!"

Ga samen borrelen, los een moord op en sluit af met een etentje. Reserveer dit afwisselende bedrijfsuitje in Deventer!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· WhatsApp Moordspel
· Diner: 3 gangen keuzemenu in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Keuzemenu

Liever eerder of later beginnen? Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Reserveren Meer informatie