WhatsApp Moordspel Den Burg

Na een drankje lost u samen een moord op in de stad. Hierna schuift u aan voor een gezellig etentje. Nodig uw collega's uit voor dit afwisselende bedrijfsuitje op Texel:

  • Drankje in Den Burg
  • Whatsapp moordspel (citygame in het centrum)
  • 3 gangen keuzemenu in restaurant in Den Burg

Begin van uw personeelsuitje 

Uw dag begint als u samenkomt in een restaurant in Den Burg. Het vriendelijke personeel ontvangt u met een welkomstdrankje. U kunt hier ontspannen bijpraten voordat uw moordspel begint. De uitleg van het spel heeft u van te voren per mail ontvangen. Uw instructeur is niet in de stad, maar begeleidt uw groep via whatsapp. 

Whatsapp moordspel - wie heeft het gedaan?

Na de ontvangst gaat u de stad in en wordt u allemaal rechercheur. Wie heeft de moord gepleegd? Wat is het moordwapen? Waar is het gebeurd? Elk team heeft een plattegrond van de stad. Deze is ingedeeld in vakken: a1, b1, a2, b2, enz. Elk team heeft ook een fotoblad met deze coördinaten erop. Zo heeft elk vak zijn eigen foto. Dit kan een foto zijn van een standbeeld, een bijzondere gevel of een muurschildering in een steegje bijvoorbeeld. Als u de locatie gevonden heeft stuurt u het bewijs hiervan (een foto) naar de instructeur. Is het goed? Dan krijgt u een aanwijzing die u helpt om het mysterie rond de moord te ontrafelen! Hoe meer locaties u vindt, hoe meer aanwijzingen u krijgt. Nu is het een kwestie van logisch nadenken. Probeer alle talenten in uw groep te gebruiken. Bent u eruit? Stuur uw antwoord snel door naar de instructeur! Welk team lost de moord het snelst op? Na afloop krijgt u de eindstand te zien en kan het snelste team de overwinning opeisen.

Citygame Den Burg

Waar kun je lekkerder uitwaaien dan op een eiland? Of zoals ze het hier zelf zeggen: 'Dit is Nederland in het klein'. De stad staat vooral bekend om de steegjes met de kenmerkende houten huizen, het Waaggebouw en de witte huisjes die gekoppeld zijn onder één dak. Den Burg combineert deze historie met een indrukwekkend winkelhart. Het spel is zo gemaakt dat u langs mooie plekken in de stad komt. De aanwijzingen zijn op bijzondere plaatsen te vinden, zodat er zelfs voor inwoners van Den Burg verrassende locaties tussen zitten.

Etentje: 3 gangen keuzemenu

Als u allemaal weer uit uw rol van rechercheur bent gestapt gaat u aan tafel. In een van de leukste restaurants van Den Burg sluit u de dag samen af. Bij het driegangendiner heeft iedereen bij elke gang de keuze uit gevarieerde gerechten. De chef-kok zorgt voor toegankelijke gerechten van goede kwaliteit. Heeft u mensen met voedselallergieën in uw groep? Geef het aan ons door! Wij zorgen ervoor dat iedereen ontspannen mee kan doen. We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met goede reviews, kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Zo weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn.

Laat uw collega's ontspannen borrelen en eten. Tussendoor barst de strijd los tijdens het moordspel. Reserveer dit gevarieerde personeelsuitje op Texel!

Groepsgrootte
6 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
6 - 9 € 65 € 74,75
10 - 30 € 62 € 71,30
31 - 60 € 59 € 67,85
61 - 100 € 57 € 65,55
Inclusief
· Welkomstdrankje
· WhatsApp Moordspel
· Driegangen keuzediner in hartje stad

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
14.30 uur Drankje
15.00 uur Whatsapp Moordspel
17.30 uur Driegangen keuzediner

Reserveren Meer informatie