Walking Dinner Zwolle

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Zwolle! Bij dit walking dinner eet u in 3 verschillende restaurants op één avond. De gids zorgt voor een vrolijke wandeling:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, inclusief 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Zwolle

In een prachtig restaurant in hartje stad begint u met het voorgerecht. U krijgt u een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze geserveerd. In beide gevallen weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Hierbij is een drankje inclusief. Na het voorgerecht maakt u kennis met uw stadsgids voor deze avond.

Wandeling met Zwolse stadsgids

Na het hoofdgerecht haalt de gids u op bij het restaurant. Verstopte binnentuinen, grachtenpanden met schitterende gevels, het Karel V huis, de Sassenpoort met de kenmerkende hoektorens en het kanon, de vrolijke sfeer rond de grachten: we kunnen rustig zeggen dat Zwolle veel te bieden heeft. De Peperbus kunt u niet missen. Dankzij de de hoge toren is dit hét oriëntatiepunt in de stad. Zwolle is een Hanzestad en was in haar 'gouden tijden' ook het centrum voor kunst en cultuur. Dit ziet u terug in de bouwwerken die goed bewaard zijn gebleven.

De stad heeft meerdere leuke pleinen, waaronder de Grote Markt. Dit was ooit het centrum van internationale handel, maar is nu een vrolijk plein met historische gevels en gezellige terrassen. Tijdens deze mooie route van een uur is er tijd voor een aantal highlights. Ook komt u langs onontdekte stukjes stad en door smalle straatjes en steegjes. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje in Zwolle

Hier heeft de gastheer een leuke tafel voor u vrijgehouden. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd dessert. Het is een nagerecht naar keuze of een (petit) Grand Dessert. U rond dit ontspannen avondje uit samen af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (architectuur, grachten, verhalen, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Een (nadere) kennismaking met Zwolle, gecombineerd met een diner - inclusief drankjes - in 3 restaurants: Verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie