Walking Dinner Zutphen

Verras uw collega's met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Zutphen! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Zutphen

Uw uitje begint in de binnenstad. In een gezellig restaurant ontmoet u elkaar. Hier krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Zo weet u zeker dat uw collega's hier tevreden over zullen zijn. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw Zutphense gids.

Stadswandeling met eigen gids

Na het hoofdgerecht haalt de stadsgids uw groep op bij het restaurant. In het historische centrum is vrijwel alles bewaard gebleven. Het is een compacte stad met mooie grachten, historische gevels, gezellige pleinen en leuke straatjes en steegjes om in te verdwalen. De toren van de Walburgiskerk is hét oriëntatiepunt van de stad. Maar de bijnaam van Zutphen is niet voor niets 'Torenstad'. We hebben ook nog de Drogenapstoren, de Kruittoren, de Watertoren en de Wijnhuistoren bijvoorbeeld. Een deel van de stadsmuur is bewaard gebleven. De Berkelpoort is hier onderdeel van. Deze is gebouwd over de rivier de Berkel, en heeft drie grote bogen waar onderdoor gevaren kan worden. Ook bij watersporters is dit een populaire stad. Vanaf de haven is het nog geen vijf minuten lopen naar de binnenstad. 

In de slingerende smalle straatjes van de binnenstad vindt u hippe koffietentjes, leuke boetiekjes en verrassende conceptstores. De Broederenkerk is van binnen deels origineel (gerestaureerd) met hoge lichtgekleurde bogen, en deels modern verbouwd met hout en glas. Hier is de bibliotheek gevestigd. Is dit de mooiste van Nederland? Wat vindt u? In Zutphen zijn verschillende hofjes te vinden, bijvoorbeeld de Oude Bornhof. Een rustpunt in de stad. U krijgt een aantal gevarieerde hoogtepunten te zien en u hoort leuke verhalen onderweg. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afsluiting van uw personeelsuitje

Ook dit laatste restaurant is een mooi restaurant op een leuke locatie. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een verzorgd nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt dit uitje af met een kopje koffie (of thee).

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (hofje, torens, stad van nu) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Ontspannen uit eten in 3 verschillende restaurants en tussendoor (nader) kennismaken met Zutphen... maak uw collega's blij met dit compleet verzorgde walking dinner!

Review
Bouwbedrijf Hijnekamp: "Prima, leuke restaurants met onderling geen (kwaliteits)verschillen qua snelheid bediening, uitstraling en lekker eten."

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie