Walking Dinner Zaandam

Maak uw collega's blij met dit ontspannen bedrijfsuitje - inclusief drankjes - in Zaandam! Dit walking dinner geeft iedereen de kans om steeds met andere collega's aan de praat te raken, én u maakt een verrassende stadswandeling. In elk restaurant bent u als groep onder elkaar, zonder gids. 

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Zaandam

Uw uitje begint in de binnenstad van Zaandam. In een gezellig restaurant krijgt u een heerlijk voorgerecht geserveerd. Dit is een voorgerecht naar keuze of een proeverij van voorgerechten. Het voorgerecht is inclusief een drankje. Hierna maakt u kennis met uw lokale stadsgids.

Stadswandeling met Zaankanter

De gids haalt uw groep op bij het restaurant, en neemt u mee voor een mooie wandeling. Zaandam is een stad die op twee oevers gebouwd is. Een vertakking van het IJ loopt er dwars doorheen. Vroeger was dit het gebied van de duizend molens. Zaanstad heeft van oudsher veel houten huizen (huisjes) in de kenmerkende groene kleuren. Het Inntel hotel in het centrum is een mooi voorbeeld van het opnieuw omarmen van dit erfgoed. Aan de gevel zijn rondom talloze 'houten huisjes' geplakt in verschillende stijlen en verschillende kleuren groen. Internationaal trok dit bijzondere ontwerp nogal de aandacht. Wat vindt u ervan?

In de stad zelf zijn voorbeelden te vinden van de originele houten huisjes maar ook van recent gebouwde exemplaren. Bij het moderne stadhuis is deze stijl ook doorgetrokken. Zaanstad is een echt winkelparadijs geworden. In het centrum was de Gedempte Gracht een doorgaande weg geworden, maar dit is nu weer een gezellige gracht. De winkels zijn aan beide kanten te vinden, met elkaar verbonden door vrolijke bruggetjes. De Dam is een gezellige plek met mooie historische panden, trendy restaurants, hippe bars en veel terrasjes. Het eigenzinnig ontworpen Zaantheater is hier ook te vinden. U ziet tijdens deze wandeling een aantal van de mooiste plekken en u hoort leuke verhalen onderweg. Misschien loopt u nog langs het huisje waar Claude Monet tientallen van zijn schilderijen maakte! De route eindigt bij het tweede restaurant. Hier neemt u afscheid van de gids.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Mooie afronding van uw personeelsuitje

Voor de derde keer schuift u aan, wederom in een mooi partnerrestaurant in hartje stad. In een ongedwongen sfeer kunt u nog eens napraten over deze avond. Ondertussen geniet u samen van een lekker nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een verrassend (petit) Grand Dessert. U rondt de dag af met een kopje koffie (of thee). 

In welke restaurants gaat u eten?
We werken samen met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weet u zeker dat uw collega's tevreden zullen zijn over de restaurants en de kwaliteit van het eten. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Laat het ons weten! Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp (houten huisjes, verhalen, architectuur) dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners bieden de routes voldoende verrassingen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

Ontspannen uit eten in 3 verschillende restaurants en tussendoor (nader) kennismaken met Zaandam... verras uw team met dit compleet verzorgde walking dinner!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
17.00 uur Voorgerecht
18.00 uur Stadswandeling
19.00 uur Hoofdgerecht
20.30 uur Korte wandeling
20.35 uur Nagerecht
21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie