Walking Dinner Winterswijk

Zoekt u een ontspannen bedrijfsuitje in Winterswijk? Dan is dit uw arrangement! Samen gaat u uit eten in 3 restaurants op één avond. Tussen de gangen door maakt u een mooie stadswandeling. In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Maak uw collega's blij met dit uitje:

  • Voorgerecht naar keuze of proeverij van voorgerechten, incl. 1 drankje
  • Stadswandeling met een lokale stadsgids
  • Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
  • Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
  • Nagerecht naar keuze of (petit) grand dessert, incl. 1 koffie/thee

Begin van uw walking dinner in Winterswijk

U komt samen in een mooi restaurant in de binnenstad van Winterswijk. Hier begint uw teamuitje met een lekker voorgerecht. Dit is een proeverij van voorgerechten of een voorgerecht naar keuze. In beide gevallen weet u zeker dat iedereen iets eet wat hij/zij lekker vindt. Bij het voorgerecht is een drankje inclusief.

Stadswandeling in Winterswijk

Uw eigen gids haalt u op bij het restaurant. Samen loopt u een mooie route door de binnenstad, waarbij de gids leuk inspeelt op de sfeer in uw groep. Winterswijk heeft een mooi centrum waar veel verschillende noemenswaardige gebouwen te zien zijn. Tevens is er tijdens de wandeling aandacht voor de mooiste monumenten én hoort u de leukste anekdotes. De wandeling eindigt bij het tweede restaurant.

Hoofdgerecht naar keuze

In één van onze andere partnerrestaurants in hartje stad gaat u verder met het diner. U kiest een hoofdgerecht uit de gevarieerde kaart. Dit is een vis-, vlees-, of vegetarisch gerecht. De chefkok zorgt voor toegankelijke keuzes en gerechten van goede kwaliteit. U kunt in een ongedwongen sfeer gezellig bijpraten. Bij het hoofdgerecht is een drankje inclusief. U wandelt hierna samen een klein stukje naar het derde restaurant.

Afsluiting van uw bedrijfsuitje in Winterswijk

In weer een prachtig restaurant in hartje stad rondt u dit afwisselende uitje op een vrolijke manier af. U geniet samen van het nagerecht. Dit is een dessert naar keuze of een grand dessert. Ten slotte krijgt u een kopje koffie (of thee) aangeboden.

In welke restaurants gaat u eten? 
In onze steden werken we met partnerrestaurants die we regelmatig bezoeken. Het zijn restaurants op mooie locaties met kwaliteitsmenu's en gastvrije bediening. Onze eigen beoordeling is samen met de reviews die we krijgen bepalend voor ons beleid. Op deze manier weten we dat groepen tevreden zijn over de restaurants waar we mee samenwerken. Voor dit personeelsuitje selecteren we drie restaurants waarbij we letten op de loopafstanden en de variatie. 

Dieetwensen/allergieën?
Zijn er voedselallergieën of dieetwensen binnen uw groep? Geen probleem! U kunt dit aan ons doorgeven. Iedereen kan onbezorgd meedoen.

Wilt u een stadswandeling op maat?
Als u interesse heeft in een bepaald onderwerp dan kunt u dit aan ons doorgeven. We zorgen dan dat de wandeling hier goed bij aansluit. Ook voor inwoners van Winterswijk hebben de wandelingen voldoende verrassende elementen. U kunt de wandeling gratis verlengen van een uur naar anderhalf uur. 

In alle restaurants bent u als groep onder elkaar, zonder gids. Ideaal als u iets te vieren heeft. Geniet samen van dit gezellige personeelsuitje!

Groepsgrootte
10 - 100 personen (meer personen in overleg mogelijk)
Prijs inclusief diner
Aantal Personen Prijs p.p. Excl BTW Prijs p.p. Incl BTW
10 - 14 € 87 € 94,83
15 - 19 € 83 € 90,47
20 - 50 € 79 € 86,11
51 - 100 € 75 € 81,75
Inclusief
· Voorgerecht (keuze of proeverij) incl. 1 drankje
· Stadswandeling met eigen lokale stadsgids (steeds per ca. 20 p 1 gids)
· Hoofdgerecht naar keuze incl. 1 drankje
· Korte wandeling (zonder gids) naar derde restaurant
· Nagerecht (keuze of grand dessert) incl. 1 koffie/thee

Wat vindt u van deze tijdsindeling?
· 17.00 uur Voorgerecht
· 18.00 uur Stadswandeling
· 19.00 uur Hoofdgerecht
· 20.30 uur Korte wandeling
· 20.35 uur Nagerecht
· 21.15 uur Einde (schatting)

Liever een andere tijdsindeling? Neem contact op!

Reserveren Meer informatie